Ana Sayfa Teslimat Yılmaz Nakliyat güvenli taşımacılık için Scania’yı seçti
TeslimatKAMYON-TREYLER

Yılmaz Nakliyat güvenli taşımacılık için Scania’yı seçti

Paylaşmak
Yılmaz Nakliyat güvenli taşımacılık için Scania’yı seçti
Paylaşmak

Mersin merkezli Yılmaz Uluslararası Nakliyat, filosuna bir adet 500S ve on bir adet R500 olmak üzere toplam 12 adet Scania çekici ekledi. Yılmaz Uluslararası Nakliyat ağırlıklı Avrupa ülkeleri olmak üzere kuru yük, yaş meyve sebze, donuk gıdalar ve ilaç taşımacılığı gerçekleştiriyor.

Yılmaz Uluslararası Nakliyat’ı temsilen törene katılan Yılmaz Kal ve Şahin Kal yeni araçlarını Doğuş Otomotiv Scania Tuzla Tesislerinde, Tuzla Doğuş Otomotiv Yöneticisi Volkan Kahya ve Satış Danışmanı Onur Güngör‘den teslim aldı.

Yılmaz Uluslararası Nakliyat Almanya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, İtalya, Slovakya başta olmak üzere tüm Avrupa ülkelerinden Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden transit olarak Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan ve Irak’a her türlü kuru yük, ısı kontrolü gerektiren yükler ve ADR donanım gerektiren yüklerin taşımasını gerçekleştirmektedir. Yılmaz Uluslararası Nakliyat yetkilileri “Zorlu rotalardan taşımacılık güzergahımızda güvenebileceğiniz dayanıklı, güçlü ve tasarruflu araçlar gerekir. Tercihimizi, aradığımız tüm bu özelliklere sahip Scania’dan yana kulandık” açıklamasında bulundular.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Mercedes eActros 600, Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi!

Ağır hizmet tipi akülü elektrikli çekici Mercedes eActros 600, 88 oyla, elektrikli...

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24...

Bilecik İl Özel İdaresi filosunu Mercedes-Benz Arocs ile güçlendirdi

Bilecik İl Özel İdaresi, yol yapım ve hafriyat çalışmalarında Mercedes-Benz kamyonları tercih...