Ana Sayfa Kampanyalar Yaz mevsimine özel Goodyear lastik kampanyası başladı
KampanyalarLastik SektörüŞirket Haberleri

Yaz mevsimine özel Goodyear lastik kampanyası başladı

Paylaşmak
Goodyear lastik kampanyası
Paylaşmak

Goodyear markalı, yaz, 17’’ ve üzeri binek, SUV (4×4) veya hafif ticari araç lastiklerinden 4 adet satın alan tüketiciler, Goodyear’ın Yaz Servis Kampanyası’ndan faydalanma hakkı kazanıyor.

Goodyear’ın yaz mevsimine özel hazırladığı Servis Kampanyası ile tüketiciler lastik satın alma ile eş zamanlı faydalanacakları servis hizmetlerinden belirlenen tutarda bedelsiz yararlanabilecekler. Goodyear’ın Kampanyalı ürünlerinde; 17 inç lastikler için KDV hariç 400 TL, 18 inç lastikler için KDV hariç 600 TL, 18 inç üzeri lastikler için KDV hariç 800TL servis çeki kazanılabilecek.

Dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, tüketicilerine satın alırken kazandıran kampanyalar sunmaya devam ediyor. Goodyear’ın yaz mevsimine özel hazırladığı Servis Kampanyası kapsamında Goodyear bayilerinden ve satış noktalarından 30 Haziran 2022 tarihine dek tek seferde Goodyear markalı, yaz, 17’’ ve üzeri binek, SUV (4×4) veya hafif ticari araç lastiklerinden 4 adet satın alan tüketiciler, yaz fırsatlarından faydalanma hakkına sahip olacak.

Goodyear’ın yaz kampanyasıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Ertan San; “Tüketicilerimiz, yaza merhaba demeye hazırlandığımız bu günlerde lastiklerini yaza hazırlarken servis kampanyamız sayesinde araçlarını da yaza hazırlayabilecek. Goodyear’ın yüksek teknolojiye sahip, yenilikçi ürünlerini bu çok avantajlı kampanya ile tüketicilerimize sunmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu

Toyota’nın Avrupa’daki üretim tesislerinden biri olan ve üretiminin büyük bölümünü 150 ülkeye...

Karsan Otonom e-ATAK ile İsviçre de Sürücüsüz Toplu Ulaşıma Geçiyor!

İsviçre’nin Arbon tarihi şehir merkezi ile yeni yerleşim alanı Saurer Werk 2...

Tırsan’dan Nüans Global’a Tenteli Perdeli Multi Ride teslimatı

Tırsan, büyümesini kararlılık ve başarıyla sürdüren, sektörün en dinamik şirketlerinden Nüans Global’e...