Ana Sayfa İş Makinaları TürkTraktör Ankara Fabrikası Bakan Mustafa Varank’ı ağırladı
İş MakinalarıŞirket HaberleriSON DAKİKA

TürkTraktör Ankara Fabrikası Bakan Mustafa Varank’ı ağırladı

Paylaş
TürkTraktör Ankara Fabrikası
TürkTraktör Ankara Fabrikası
Paylaş

Türkiye’nin tarım mekanizasyonundaki lider firması ve otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu TürkTraktör, Ankara Fabrikası’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ağırladı. Bakan Varank ve heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün ve TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner kendilerine eşlik etti.

TürkTraktör Ankara Fabrikası
TürkTraktör Ankara Fabrikası Bakan Mustafa Varank’ı ağırladı 3

TürkTraktör Ankara Fabrikası’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, “Sayın bakanımız yoğun takvimlerinde bir fırsat yaratıp fabrikamızı onurlandırdılar. Kendilerine ve heyetlerine tüm TürkTraktör çalışanları adına teşekkür ediyorum. Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu olarak 68 yıldır çiftçilerimizin yanında olmaya ve ülkemiz için değer yaratmaya devam ediyoruz. ‘TürkTraktör Geleceğe Hazırlar’ amacımızla tarımın geleceğini odağımıza alarak çiftçilerimize dijital dönüşüm sürecinde destek oluyoruz. Amacımız çiftçilerimizin verimliliğini arttıracak teknolojilerle onları desteklemek. Sayın bakanımızın ziyareti de bu vesileyle bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TürkTraktör’ün Ankara tesisinde gerçekleştirdiği ziyarette traktörler, tarım ekipmanları, iş makineleri, üretim süreçleri ve genel pazar dinamikleri hakkında bilgi aldı. Varank, fabrika gezisi sırasında, üretimine yeni başlanan Hi-Lo şanzımanı inceledi ve üretim süreçlerinden sorumlu çalışanlarla bir araya geldi. Varank, TürkTraktör Ar-Ge ekipleri tarafından geliştirme çalışmaları devam eden yeni emisyon seviyeli traktörlerin prototipleri ile ilgili de bilgi aldı ve sürerek test etti. Bakan Varank ve beraberindeki heyete Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün ve TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner eşlik etti.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

F1 Avustralya Grand Prix’sinde Norris’ten Müthiş Zafer!

Formula 1 2025 sezonu, Melbourne’deki nefes kesen Avustralya Grand Prix’si ile başladı!...

Tırsan treyler, Marine Lojistik’e Çift Katlı treyler teslimatı

Tırsan, medikal lojistiğin öncü firmalarından Marine Lojistik’e, 3 adetlik Çift Katlı Mega...

Anadolu Isuzu, İklim Değişikliği ve Su Güvenliği modüllerinde “A” puan aldı

Anadolu Isuzu, dünyanın önde gelen çevresel raporlama programı Karbon Saydamlık Projesi’nin (CDP)...

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’da Vision V ile yeni bir dönem açılıyor

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’ın geniş iç mekânı maksimum ayrıcalıkla birleştirme vizyonunu yansıtan...