Ana Sayfa İş Makinaları TürkTraktör Ankara Fabrikası Bakan Mustafa Varank’ı ağırladı
İş MakinalarıŞirket HaberleriSON DAKİKA

TürkTraktör Ankara Fabrikası Bakan Mustafa Varank’ı ağırladı

Paylaşmak
TürkTraktör Ankara Fabrikası
TürkTraktör Ankara Fabrikası
Paylaşmak

Türkiye’nin tarım mekanizasyonundaki lider firması ve otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu TürkTraktör, Ankara Fabrikası’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ağırladı. Bakan Varank ve heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün ve TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner kendilerine eşlik etti.

TürkTraktör Ankara Fabrikası

TürkTraktör Ankara Fabrikası’nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirten TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, “Sayın bakanımız yoğun takvimlerinde bir fırsat yaratıp fabrikamızı onurlandırdılar. Kendilerine ve heyetlerine tüm TürkTraktör çalışanları adına teşekkür ediyorum. Türkiye otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu olarak 68 yıldır çiftçilerimizin yanında olmaya ve ülkemiz için değer yaratmaya devam ediyoruz. ‘TürkTraktör Geleceğe Hazırlar’ amacımızla tarımın geleceğini odağımıza alarak çiftçilerimize dijital dönüşüm sürecinde destek oluyoruz. Amacımız çiftçilerimizin verimliliğini arttıracak teknolojilerle onları desteklemek. Sayın bakanımızın ziyareti de bu vesileyle bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TürkTraktör’ün Ankara tesisinde gerçekleştirdiği ziyarette traktörler, tarım ekipmanları, iş makineleri, üretim süreçleri ve genel pazar dinamikleri hakkında bilgi aldı. Varank, fabrika gezisi sırasında, üretimine yeni başlanan Hi-Lo şanzımanı inceledi ve üretim süreçlerinden sorumlu çalışanlarla bir araya geldi. Varank, TürkTraktör Ar-Ge ekipleri tarafından geliştirme çalışmaları devam eden yeni emisyon seviyeli traktörlerin prototipleri ile ilgili de bilgi aldı ve sürerek test etti. Bakan Varank ve beraberindeki heyete Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanı Haydar Yenigün ve TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner eşlik etti.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...