Ana Sayfa OTOMOTİV Türkiye’nin En İtibarlı Akü Markası: Mutlu
OTOMOTİV

Türkiye’nin En İtibarlı Akü Markası: Mutlu

Paylaşmak
Paylaşmak

Mutlu Akü, İtibar Akademisi tarafından düzenlenen “Türkiye’nin En İtibarlı Markaları” Araştırmasında akü kategorisinde birinci oldu.

Mutlu Akü, İtibar Akademisi’nin düzenlediği “Türkiye’nin En İtibarlı Markaları” Araştırmasında akü kategorisinde “En İtibarlı Marka” olarak ödül kazandı.

Markaların geleceklerinin şekillenmesinde, kredibilitelerinin belirlenmesinde öncü aktör olarak konumlanma misyonu ile faaliyet gösteren Türkiye İtibar Akademisi, bu yıl 12’incisi yapılan “Türkiye İtibar Endeksi” sonuçlarını açıkladı.

Mutlu Akü, Türkiye İtibar Endeksi’nde, “Akü” kategorisinde “En İtibarlı Marka” seçildi. Araştırma, Türkiye İstatistik Kurumu’nun Türkiye örneklemi kabul ettiği 26 bölge ve 72 ilde 15 Aralık 2022-15 Ocak 2023 tarihleri arasında yaklaşık 15 bin kişiyle görüşülerek tamamlandı.

Beykoz Üniversitesi iş birliğinde ve Bursa Teknik Üniversitesi öğretim üyelerinin akademik denetiminde gerçekleştirilen araştırmada, yaklaşık 66 farklı sektördeki markaların itibar derecelendirmesi yapıldı.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...

Elektrikli Yeni Peugeot E-3008’in Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

PEUGEOT, ileri seviye elektrikli ve 48V hibrit teknolojisine sahip, fastback SUV modelleri...