Ana Sayfa Marka | Atamalar Türk-Alman lojistik ağı Çobantur Boltas’ta önemli atama!
Marka | AtamalarŞirket HaberleriSON DAKİKA

Türk-Alman lojistik ağı Çobantur Boltas’ta önemli atama!

Paylaşmak
Müge Karahan
Paylaşmak

Uluslararası lojistik şirketlerinde üst düzey görevlerde bulunan Müge Karahan, Çobantur Boltas’ta Satış ve Pazarlama Direktörlüğü ile İcra Kurulu Üyeliği görevlerine atandı.

Türk-Alman lojistik ağı Çobantur Boltas’ın Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörlüğü ile İcra Kurulu Üyeliği görevlerine sektörün deneyimli isimlerinden Müge Karahan getirildi. Çobantur Boltas, özelikle kimya, otomotiv, ısı kontrollü ürünler ve tehlikeli sınıfa giren yüklemelerin taşınması ve depolanması gibi tedarik zincirinin her aşamasında uzun yıllara dayanan deneyimi ile yerli ve global müşterilerine çözümler sunuyor.

Müge Karahan Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Latin Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olan ve halen Marka İletişimi konusunda öğrenimine devam eden Karahan, 20 yıllık kariyeri boyunca DHL ve DSV gibi küresel şirketlerin pazarlama ve satış geliştirme süreçlerinde rol aldı.

Son olarak Fevzi Gandur Logistics’te Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Grup Müdürü görevini yürüten Karahan, satış ekiplerinde yapılanma ve standardizasyon, CRM uygulamaları, Telemarketing fonksiyonundan ve Müşteri Deneyimi departmanından da sorumluydu.

Eğitmen kimliği ile de öne çıkan Karahan, Türkçe ve İngilizce olarak Telefonda Satış ve Pazarlama Becerileri, Soru Sorma ve Sorgulama Becerileri, CRM Uygulamaları, Müşteri Segmentasyonu ve Ticari Farkındalık ve Temel Satış Teknikleri gibi eğitimler veriyor.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...