Ana Sayfa OTOMOTİV Tur Assist’ten Otomobil Sahiplerine “Çekici” Desteği!
OTOMOTİV

Tur Assist’ten Otomobil Sahiplerine “Çekici” Desteği!

Paylaşmak
Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan
Paylaşmak

Otomobil sahipleri artık Tur Assist ile gittikleri her yere araçlarını da sigortalı biçimde çekici desteği ile götürebilecek.

Konunun detaylarına değinen Tur Assist Genel Müdürü Timur Selçuk Turan, “ Tüketicilerin konforunu düşündüğümüz yeni hizmetimizde bireysel araç sahiplerini odak noktamıza aldık. ‘Araç Nakil Hizmeti’ de bu yönde bir uygulama olacak. Özellikle Antalya, Muğla ya da İzmir gibi tatil beldelerine giden araç sahiplerinin otomobillerini çekici desteği ile sigortalı olarak bulundukları noktaya nakil edeceğiz. Bunun birçok açıdan faydası bulunuyor. Otomobillerde değer kaybının yaşanmaması önemli bir husus. Tur Assist’in vereceği bu hizmet ile araç fazladan kilometre yapmamış olacak, yol şartları sebebiyle yıpranmayacak.6-12 saatlik karayolu yolculuğuna gereksinim duymaksızın uçaktan indiklerinde otomobillerine kavuşmuş olacaklar” dedi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...

Elektrikli Yeni Peugeot E-3008’in Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

PEUGEOT, ileri seviye elektrikli ve 48V hibrit teknolojisine sahip, fastback SUV modelleri...