Ana Sayfa OTOMOTİV Toyota Yaris Cross GR SPORT’u tanıttı
OTOMOTİVSON DAKİKA

Toyota Yaris Cross GR SPORT’u tanıttı

Paylaşmak
Paylaşmak

Farklı yarış serilerinde birçok Dünya Şampiyonluğu kazanan TOYOTA GAZOO Racing’den ilham alarak tasarlanan yeni GR SPORT versiyonu, tasarımıyla Yaris Cross’un çekiciliğini daha ileriye taşıyor.

  • Yeni Yaris Cross GR SPORT’un ön satışları Avrupa’nın belirli ülkelerinde 2022’nin üçüncü çeyreği içerisinde başlayacak.

Yaris Cross GR SPORT, kendine özgü dış tasarım ve iç detayların yanı sıra, daha keskin bir performans sunan ödüllendirici bir sürüş için yeniden ayarlanan süspansiyonlara sahip. Yaris Cross, daha önce tanıtılan Corolla, C-HR ve Yaris’in GR Sport versiyonlarının yanına dördüncü model olarak katılmış oldu.

Yeni Yaris Cross GR SPORT, 18 inç 10 kollu alaşım jantlar, yeni arka difüzör, ön panjurda siyah detaylar ve GR logolarıyla dikkat çekiyor. Yeni Dinamik Gri boya ise, GR SPORT’un bir imzası olurken, araç siyah tavan ve sütunlarla bi-tone opsiyonuyla da tercih edilebiliyor.

İlk kez 2021 yılında gösterilen Yaris Cross, kısa zamanda büyük bir satış başarısı da gösterdi. Yeni model, 2022’nin ilk 6 ayında Avrupa’da B SUV segmentinde yüzde 7.7 pay elde ederken tüm Yaris ürün ailesinde ise yüzde 48’lik pay aldı.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...