Ana Sayfa Manşet Haber Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu
Manşet HaberŞirket Haberleri

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu

Paylaşmak
Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu
Arkhe İletişim Danışmanlığı Kenan Şanlı - Olcay Nacar
Paylaşmak

Toyota’nın Avrupa’daki üretim tesislerinden biri olan ve üretiminin büyük bölümünü 150 ülkeye ihraç eden Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, iletişim ortağı olarak Arkhe İletişim Danışmanlığı’nı seçti.

Sakarya’da bulunan üretim tesisinde Corolla ve Toyota C-HR modellerini üreten Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, yıllık 280 bin adetlik kapasitesiyle Avrupa’nın en yüksek hacimli fabrikası unvanına sahip. Arkhe İletişim Danışmanlığı, Türkiye’nin ikinci büyük ihracatçısı ve en büyük üretim firmalarından biri olan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni dönemde stratejik iletişim danışmanı olarak görev yürütecek.

Arkhe İletişim Danışmanlığı, gazetecilik ile iletişim disiplinini birleştiren; Türkiye’nin önde gelen TV, gazete, dergi, haber ajansı, radyolarında 20 yılı aşkın ekonomi gazeteciliği deneyimiyle Kenan Şanlı ve yine Türkiye’nin önde gelen PR ajanslarında 20 yılı aşkın iletişim danışmanlığı deneyimine sahip Olcay Nacar liderliğinde kuruldu.

Arkhe İletişim Danışmanlığı; finans, sanayi, hizmet, teknoloji, perakende, gayrimenkul, lojistik, gıda, enerji gibi ana sektörlerin yanı sıra makroekonomi, siyaset alanlarındaki bilgi ve deneyimleri iletişim alanındaki bilgi ve deneyimlerle birleştirerek endüstrinin değişimine göre şekillendiren yenilikçi bir anlayışla iletişim çözümleri sunuyor. 

Arkhe İletişim Danışmanlığı, Toyota Otomotiv Sanayi A.Ş.’ye stratejik iletişim danışmanlığı, kurumsal iletişim, medya ilişkileri, kriz iletişimi, itibar yönetimi ve lider iletişimi alanlarında hizmet verecek.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...

Lojistik Sektörü’nü ‘Yapay Zeka Teknolojileri’ nasıl etkileyecek!

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte lojistik sektörü, yapay zeka (AI) gibi yenilikçi teknolojilerin...

Mercedes-Benz Türk, 2023 Vergi Rekortmenleri Listesi’nde

2023 Kurumlar Vergisi Rekortmenleri sıralamasında reel sektörde birinci olan Mercedes-Benz Türk, rekortmen...

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...