Ana Sayfa Akaryakıt Dünyası TotalEnergies Quartz Auto Service’den Dinamik Otomotiv iş birliği
Akaryakıt Dünyası

TotalEnergies Quartz Auto Service’den Dinamik Otomotiv iş birliği

Paylaşmak
TotalEnergies Quartz Auto Service'den Dinamik Otomotiv iş birliği
TotalEnergies Quartz Auto Service'den Dinamik Otomotiv iş birliği
Paylaşmak

TotalEnergies, araç bakım ve servis noktalarını daha da güçlendirmek amacıyla Dinamik Otomotiv ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Binek, hafif ticari ve ağır vasıta araçlarının elektrik, elektronik, mekanik ve motor parçalarının teminini sağlayan Dinamik Otomotiv’in sunduğu 400’den fazla lokal ve uluslararası marka ve ürün, TotalEnergies Quartz Auto Service uzman servis ağı noktalarında araç sahipleriyle buluşacak.

Türkiye’de 30 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe faaliyet gösteren TotalEnergies, araç bakım ve servis noktalarını daha da güçlendirmek amacıyla yeni bir iş birliğine daha imza attı. 1998 yılından bu yana Ada Group çatısı altında binek, hafif ticari ve ağır vasıta araçlarının elektrik, elektronik, mekanik ve motor parçalarının teminini sağlayan Dinamik Otomotiv ile imzalanan anlaşma ile Dinamik Otomotiv’in sunduğu 400’den fazla lokal ve uluslararası markanın 400 binden fazla çeşit ürününü, TotalEnergies Quartz Auto Service uzman servis ağı noktalarında araç sahipleriyle buluşacak. 

Hızlı ve kaliteli hizmet 

Söz konusu iş birliği ile servis ağlarını daha da güçlendirdiklerini vurgulayan TotalEnergies Türkiye Pazarlama Ticari Direktörü Mehmet Selçuk, “Türkiye genelinde özenle seçilmiş uzman servislerimiz uzun yıllardır alanında uzman profesyonel çalışanlar ile hizmet vermeye devam ediyor. Müşterilerine hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı taahhüt eden TotalEnergies, Dinamik Otomotiv ile yaptığı bu anlaşma ile yenilikçi ve lider servis ağı olma hedefini bir adım daha ileriye taşıyor” şeklinde konuştu.

“İş ortaklarımız açısından değerli bir anlaşma”

Quartz Auto Service (QAS) ve Rubia Truck Services (RTS) olmak üzere tüm Türkiye’de 200’den fazla noktada ve birçok ülkede iş ortakları aracılığıyla servis ve bakım hizmeti sunan TotalEnergies’in güçlü bir hizmet ağına sahip olduğunu belirten Selçuk, “Yedek parça sektörünün yenilikçi ve öncü şirketi olan Dinamik Otomotiv ile yaptığımız bu anlaşma da kaliteli hizmet taahhüdümüzün bir yansımasıdır” diye konuştu.

Selçuk, “TotalEnergies olarak eğitimli ve nitelikli personel ve yüksek donanımlı ekipmanlar ile kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bu anlamda, Dinamik Otomotiv ile çalışma prensibi ve kalite güvencesi noktasında ortak bir vizyonda buluştuk. Anlaşma kapsamında servislerimiz kademeli primler ve iskonto avantajları ile birçok fırsattan yararlanabilecek. Bu bakımdan gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği iş ortaklarımız açısından da çok değerli” ifadelerini kullandı.

TotalEnergies Turkey Pazarlama Hakkında

TotalEnergies Turkey Pazarlama, tamamı TotalEnergies şirketi iştiraki olan ve Türkiye’de madeni yağ üretimi ve pazarlaması alanında faaliyet gösteren global bir oyuncudur. 130 çalışanı ile başta motor yağları olmak üzere madeni yağlar alanında operasyonlarını yürüten şirket 2022 yılı sonu itibariyle %8,9 pazar payına ulaşmıştır. Şirket otomotiv, endüstri ve deniz taşımacılığı segmentlerine hem doğrudan hem de distribütörleri aracılığıyla ürün tedariği yapan güçlü bir satış ve dağıtım ağına sahiptir. TotalEnergies Turkey Pazarlama, İzmir Menemen’de en üst düzey uluslararası ve yerel standartları karşılayan madeni yağ harmanlama tesisinde yılda yaklaşık 50 bin ton madeni yağ ve özel ürünün üretimini yapmaktadır.

TotalEnergies Hakkında

TotalEnergies, global ölçekte petrol, biyoyakıtlar, doğalgaz, yeşil gazlar, yenilebilir enerjiler ve elektrik üretimi ve pazarlaması yapan büyük bir enerji şirketidir. 100.000’i aşkın çalışan daha ulaşılabilir, daha temiz ve mümkün olduğunca çok insanın erişebildiği enerjiyi sağlamak için çalışmaktadır. 130’un üzerinde ülkede faaliyet gösteren TotalEnergies, insanların refahına katkıda bulunmak amacıyla sürdürülebilir kalkınmanın tüm boyutlarını projelerinin ve faaliyetlerinin merkezine koymaktadır.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de ikinci devre ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye’nin Süper Lig’e özel futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’in...

Türkiye akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu zirvede

Türkiye’deki yurt içi akaryakıt satışları 2023 yılında yaklaşık 31,8 milyon tona yükselirken...

İpragaz’ın sosyal medya yönetimine Brandverse Awards’tan ödül

Türkiye enerji sektörünün köklü ve öncü şirketi İpragaz, sosyal medyayı en başarılı...

OPET, Dünya Kadınlar Günü’nde ulu önder Atatürk’ün huzurundaydı

Akaryakıt dağıtım sektöründe kadına yönelik proje ve politikalarıyla dönüşüme öncülük eden OPET,...