Ana Sayfa Manşet Haber Tırsan TAYSAD Ödülleri Patent Kategorisinde 4. Kez Şampiyon Oldu
Manşet HaberŞirket Haberleri

Tırsan TAYSAD Ödülleri Patent Kategorisinde 4. Kez Şampiyon Oldu

Paylaşmak
Tırsan TAYSAD Ödülleri Patent Kategorisinde 4. Kez Şampiyon Oldu
Paylaşmak

Tırsan, 2023 TAYSAD Ödülleri Patent kategorisinde 1.lik ödülünün sahibi oldu. Ar-Ge çalışmalarına sürekli devam eden Tırsan, En Çok Patent Tescili Alan Üyeler kategorisinin dördüncü kez şampiyonu oldu.

Türkiye otomotiv tedarik sanayinin çatı kuruluşu Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği’nin (TAYSAD) 46’ıncı Olağan Genel Kurul toplantısı düzenlendi. Olağan Genel Kurul Toplantısı çerçevesinde gerçekleştirilen Başarı Ödülleri Töreni’nde Tırsan, Patent kategorisinde 49 patent ile 1.lik ödülüne layık görüldü.
 Tırsan, 2023 yılında En Çok Patent Tescili Alan Üyeler kategorisinde şampiyonluğu ile 2018 yılından günümüze, son 6 senede dördüncü kez patent kategorisi şampiyonluğunu aldı.

Tırsan son 5 senedir, Ar-Ge İlk 50 Patent Sayısı listesinde ilk 3’te

Müşterilerinin rekabetçiliğini artırmak için Ar-Ge çalışmalarına sürekli devam eden Tırsan, Turkishtime tarafından hazırlanan 2022 Ar-Ge Merkezinde Alınan Ulusal Patent Sayısına Göre otomotiv sektörünün en çok patent alan 3. şirketi oldu. Tırsan son 5 senedir, Ar-Ge İlk 50 Patent Sayısı listesinde ilk 3’te yer almaktadır.

Tırsan’a toplam 9 ödül

Tırsan, treyler sektörünün en prestijli inovasyon ödülü olan “Avrupa İnovasyon Ödülleri’’nde 2021 yılında en kısa sürede tüm kategorilerde ödül alan ilk ve tek üretici olmuştur. 2023 yılında aldığı 2 yeni ödül ile Şasi, Gövde, Akıllı Treyler, Güvenlik, Çevre, Konsept ve Komponent kategorilerinde toplam 9 ödüle ulaşmıştır ve treyler teknolojilerinin gelişimine Avrupa’da da öncülük etmektedir.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...

Lojistik Sektörü’nü ‘Yapay Zeka Teknolojileri’ nasıl etkileyecek!

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte lojistik sektörü, yapay zeka (AI) gibi yenilikçi teknolojilerin...