Ana Sayfa HAVAYOLU THY ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 7 ayda 3 milyon yolcu taşıdı!
HAVAYOLUSON DAKİKA

THY ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 7 ayda 3 milyon yolcu taşıdı!

Paylaş
THY ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress
Paylaş

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yılında bugüne kadar toplamda 3 milyonun üzerinde yolcu taşıdığını açıkladı. Havayolu, geçen yılın aynı dönemine göre yolcu trafiğinde %43 artış kaydetti.

Seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından uçuş ağına eklediği yeni destinasyonların yanı sıra Türkiye’nin tatil rotalarına frekans artışı sunarak Türkiye turizmine destek veren SunExpress, %85 doluluk oranına ulaştı.

Tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege Bölgelerine en fazla turist getiren havayolu SunExpress, özellikle pandemi döneminde yolcularına seyahat planlamalarında maksimum esneklik sağlayarak daha rahat ve huzurlu bir seyahat deneyimi sunmak için Korona Garanti Paketi, orta koltuk rezervasyon imkânı ve SunFlex gibi çeşitli uygulama ve hizmetleri hayata geçirdi.

SunExpress, Türkiye’de hayata geçirilen ‘Güvenli Turizm Programı’ ile eş zamanlı olarak yerli ve yabancı turistlere Türkiye’nin tatil için en güvenli adreslerden biri olduğunu göstermek adına otoriteler ve turizm profesyonelleri ile iş birliği içinde pek çok projeye imza attı.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Anadolu Isuzu, İklim Değişikliği ve Su Güvenliği modüllerinde “A” puan aldı

Anadolu Isuzu, dünyanın önde gelen çevresel raporlama programı Karbon Saydamlık Projesi’nin (CDP)...

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’da Vision V ile yeni bir dönem açılıyor

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’ın geniş iç mekânı maksimum ayrıcalıkla birleştirme vizyonunu yansıtan...

All Nippon Airways, İGA İstanbul Havalimanı’na uçuşlarına başladı

Japonya’nın en büyük hava yolu şirketi ve dünyanın en prestijli hava yollarından...

IVECO Eurocargo CNG ‘‘Yılın Sürdürülebilir Kamyonu’’ seçildi

İtalyan Vado e Torno dergisi tarafından 2016 yılından beri düzenlenen “Yılın Sürdürülebilir...