Ana Sayfa Şirket Haberleri Temsa İş Makinaları’nda üst düzey atama
Şirket Haberleri

Temsa İş Makinaları’nda üst düzey atama

Paylaşmak
Paylaşmak

Temsa İş Makinaları, Pazarlama Müdürlüğü görevine Zeynep Özen’i getirdi. Otomotiv ve ticari araç sektöründe 15 yıllık deneyimi bulunan Özen, Temsa İş Makinaları öncesinde Mitsubishi Motors ve Fuso markalarının Türkiye distribütörü olan Temsa Motorlu Araçlar’da Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak görev yapıyordu.

Temsa İş Makinaları bünyesinde Pazarlama Müdürlüğü görevine Zeynep Özen getirildi. Sabancı Holding iştiraki olan Temsa İş Makinaları’nın distribütörlüğünü yürüttüğü her biri kendi alanında dünyanın lider markası konumunda olan Komatsu, Volvo Trucks, Crown, Dieci ve Terex Finlay markalarının iletişimi ve pazarlama faaliyetlerinden Zeynep Özen sorumlu olacak.

Kariyerine 2004 yılında Tırsan Treyler’de başlayan Özen, 15 yıl otomotiv ve ticari araç sektöründe farklı pazarlama pozisyonlarında çalıştı. Tırsan Treyler’de DAF, Kaessbohrer, Talson ve Tırsan markalarından sorumlu pazarlama uzmanı olarak görev almasının ardından, 2007 yılında başladığı Temsa Motorlu Araçlar bünyesinde Pazarlama ve Kurumsal İletişim Yöneticiliği görevini 11 yıl sürdüren Özen, Mitsubishi Motors ve Fuso markalarının pazarlama ve iletişim faaliyetlerini yürüttü.

Zeynep Özen, 2003 yılında Marmara Üniversitesi Almanca İşletme bölümünden mezun oldu. 2006 yılında ise aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Fakültesinde, Almanca Üretim Yönetimi ve Pazarlama yüksek lisans eğitimini tamamladı. Özen, akıcı şekilde İngilizce ve Almanca konuşmaktadır.

Paylaşmak

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu

Toyota’nın Avrupa’daki üretim tesislerinden biri olan ve üretiminin büyük bölümünü 150 ülkeye...

Karsan Otonom e-ATAK ile İsviçre de Sürücüsüz Toplu Ulaşıma Geçiyor!

İsviçre’nin Arbon tarihi şehir merkezi ile yeni yerleşim alanı Saurer Werk 2...

Tırsan’dan Nüans Global’a Tenteli Perdeli Multi Ride teslimatı

Tırsan, büyümesini kararlılık ve başarıyla sürdüren, sektörün en dinamik şirketlerinden Nüans Global’e...