Ana Sayfa OTOMOTİV Sıfır otomobil bulamıyanlara Suzuki’den öneri var!
OTOMOTİVSON DAKİKA

Sıfır otomobil bulamıyanlara Suzuki’den öneri var!

Paylaşmak
Suzuki Kampanya
Paylaşmak

Suzuki, konfor, teknoloji ve tutumlu hibrit özellikli modelleri için çözüm odaklı kampanyalar sunmayı sürdürüyor.

Doğan Trend Otomotiv güvencesi ile “Suzuki’m Yolda” çözümünü bu ay da devam ettiren ve aracın vergiler öncesi fiyatını sabitleyen Suzuki, acil araç ihtiyacı olan müşterilerine ise “Yedek Suzuki’m” programıyla çözüm yaratıyor. Kampanya kapsamında çok özel imkanlarla bireysel Suzuki Vitara kiralama opsiyonu sunuluyor. Bu sayede tedarik gecikmesi yaşamadan araç ihtiyacı olanların imdadına koşan Suzuki, yetkili satıcılarının müşterilerine hızlı çözüm sunabilmesini sağlıyor.

Bir Doğan Holding iştiraki Doğan Trend Otomotiv güvencesiyle Türkiye’de pazara sunulan Suzuki, devreye aldığı “Suzuki’m Yolda” ön satış uygulaması ile müşterilerinin maduriyet yaşamasının önüne geçiyor. Suzuki’nin teknolojik, konforlu ve hibrit ürün ailesinden yepyeni bir modele sahip olmak isteyenlere sunulan ön satış uygulaması ile sabit fiyat fırsatı da beraberinde geliyor. Bu kapsamda tercih edilecek olan Suzuki ürün yelpazesi içerisindeki modellerin fiyatı, vergiler hariç olmak üzere ön satış esnasında sabitleniyor. Aralık ayında ön satış uygulamasından yararlanacak olan Suzuki müşterileri, yeni otomobillerini seçtikleri modele bağlı olmak kaydıyla, 2022 yılının ilk dört ayı içerisinde teslim alabilecekler.

Yeni aracı beklerken özel ‘Yedek Suzuki’m hizmeti!

“Suzuki’m Yolda” uygulamasına ek olarak ikinci bir hizmeti daha sunan marka, devreye aldığı ön satış uygulamasının yanıda, araçlarını teslim alana kadar dileyen müşterilerine uygun koşullarda Suzuki Vitara kiralama hizmeti sunuyor. Vitara kiralama hizmeti, aylık 5.000TL + KDV bedel karşılığında yapılabiliyor.

Suzuki Hakkında
1920 tarihinde Michio Suzuki tarafından kurulup dokuma tezgahlarıyla başlayan faaliyetini; motosiklet, otomobil, dıştan takma deniz motorları ve ATV araçları olmak üzere genişleten Suzuki Motor Corporation, günümüzün küresel ölçekteki en önemli markaları arasında yer almaktadır. Suzuki bu konumunu endüstri, tasarım, pazarlama ve inovatif alanlarda kazandığı başarılarla taçlandırırken, insan hayatını kolaylaştıran ve teknolojiye yön veren birçok yeniliğe imza atmaya da devam etmektedir. Suzuki otomobilleri ve motosikletleri ile Suzuki deniz motorları, ülkemizde Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilmektedir.

Doğan Trend Otomotiv Hakkında
Doğan Trend Otomotiv Ticaret Hizmet ve Teknoloji A.Ş., Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanlarında faaliyet göstermektedir. Teknolojik, müşteri odaklı ve keyifli bir deneyim sunan markaları tüketicilerle buluşturuyor. Son dönemde ürün gamına dahil ettiği, elektrikli mobilite ve otomotiv odaklı ürün gamıyla geleceğe yatırım yapıyor.
Doğan Trend Otomotiv’in bugün bünyesindeki markalar ve ürün grupları:
Otomotiv Grubu: Suzuki, MG (Morris Garages), Wallbox şarj cihazları
Motosiklet ve Mikro-Mobilite Grubu: Vespa, Suzuki Motosiklet, Piaggio, Moto Guzzi, Aprilia, KYMCO, Silence e-motosikletleri, Bimas Bikes
Deniz Grubu: Suzuki Marine Deniz Motorları

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Otokar’dan Yüzde 100 Elektrikli Kamyon e-Atlas Yollara Çıktı

Otokar, ticaretin yükünü hafifleten ATLAS kamyon ailesinin yeni üyesi, yüzde 100 elektrikli...