Ana Sayfa HAVAYOLU SunExpress’ten boş orta koltuk imkanı
HAVAYOLU

SunExpress’ten boş orta koltuk imkanı

Paylaşmak
SunExpress
Paylaşmak

SunExpress bilet fiyatlarında sunduğu avantajlara ek olarak, şimdi de orta koltuğu boş bırakma seçeneği sunuyor.

SunExpress Covid19 tedbirlerine yönelik ek alternatifler sunuyor. SunExpress bilet fiyatlarına ilave olarak iç hatlarda 59,99 TL, dış hatlarda ise 39,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla yanınızdaki orta koltuğun boş kalmasını sağlayabilecek siniz!

SunExpress’in Ticaret Direktörü Peter Glade, “Bizimle seyahat eden yolcularımızın kendilerini güvende hissetmeleri daima önceliğimizdir. Son dönemlerde misafirlerimizin yanlarındaki orta koltuğu da rezerve etme yönündeki yoğun taleplerini dikkate aldık. Onların bu süreçte daha rahat ve kaygısız seyahat edebilmelerini sağlayacak bu hizmeti hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Yolcularımıza ve uçuş ekiplerimize sağlıklı ve emniyetli bir seyahat deneyimi sunabilmek için gerekli tüm önlemleri almaya devam ediyoruz” dedi.

SunExpress’in ilave koltuk hizmetinden yararlanmak isteyen misafirler, 444 0 797 numaralı SunExpress Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni arayarak işlemlerini gerçekleştirebilirler. Hali hazırda rezervasyonu olan misafirler ise uçuşlarından üç gün öncesine kadar yine Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni arayarak ilave orta koltuk için rezervasyon yapabilirler.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Emirates’in Yenilenmiş İlk Boeing 777 Uçağı, Cenevre’ye Uçtu

Baştan sona kabin yenilemesi yapılan ilk Emirates Boeing 777 uçağı, EK 83...

TAV Havalimanları ilk altı ayda 46 milyon yolcuya hizmet verdi

TAV Havalimanları 2024’ün ilk yarısına ilişkin finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Bu...

Hitit, Okyanus ötesinde büyümeye Sunrise Airways ile devam ediyor

Sunrise Airways’in yeni teknoloji partneri olan Hitit, tüm geçiş süreçleri sonrasında Haitili...

İGA İstanbul Havalimanı “Dünyanın En İyisi” seçildi

Uluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen...