Ana Sayfa GÜNCEL SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı
GÜNCEL

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

Paylaşmak
SunExpress'e Yeni Ticaret Direktörü Atandı
SunExpress'e Yeni Ticaret Direktörü Atandı
Paylaşmak

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü AtandıHelmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla SunExpress Ticaret Direktörü olarak atandı. Wölfel, Ticaret Direktörlüğü görevini sekiz yıl boyunca şirketin başarısına önemli katkılarda bulunan ve Ekim ayı sonunda görevinden ayrılacak olan Peter Glade’den devralacak.

Wölfel, SunExpress’in uçuş ağının genişletilmesine, müşteri deneyiminin daha da iyileştirilmesine ve ileri teknolojilerin entegre edilmesiyle daha hızlı ve verimli hizmetler sunulmasına odaklanarak hava yolunun ticari stratejisinin yönetiminden sorumlu olacak.

Havacılık sektöründe 25 yılı aşkın tecrübeye sahip olan Helmut Wölfel, 2021 yılından bu yana Discover Airlines Ticaret Direktörlüğü görevini üstleniyordu. Wölfel, bu görevinden önce Lufthansa Grup bünyesinde İnsan Kaynakları ve Bilgi Teknolojileri İç Kontrol Başkanlığı, Kıtalararası Ağ Planlama Başkan Yardımcılığı ve Münih Ticaret Merkezi Başkan Yardımcılığı gibi çeşitli yönetim pozisyonlarında bulundu.

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress CEO’su Max Kownatzki atama ile ilgili şunları söyledi: “Helmut Wölfel’in SunExpress Ticaret Direktörü olarak göreve başlamasından memnuniyet duyuyorum. Helmut, havacılık sektöründe, özellikle tatil hava yolu segmentinde, oldukça geniş bir ticari deneyime ve başarılarla dolu bir geçmişe sahip. Helmut’un şirketin gelecekteki büyümesini şekillendirmede önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz.”

Kownatzki, “Peter Glade’ye ticari liderliği ve iş ortaklarımızla karşılıklı fayda sağlayan başarı hikayelerine imza attığı için teşekkür ediyorum. Görev süresi boyunca SunExpress, olağanüstü ticari başarılar elde etti ve yenilikçi ticari modeller geliştirdi” dedi.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

AKO Jant’tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve...

Allison Transmission, IAA Transportation 2024’te…

Allison, Almanya Hannover’de düzenlenecek fuarda, farklı yakıt teknolojilerine uyumlu tahrik çözümlerinden Allison...

Lojistik Sektörü’nü ‘Yapay Zeka Teknolojileri’ nasıl etkileyecek!

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte lojistik sektörü, yapay zeka (AI) gibi yenilikçi teknolojilerin...