Ana Sayfa DEPREM Schmitz Cargobull Türkiye’den depremzedelere yardım
DEPREMManşet Haber

Schmitz Cargobull Türkiye’den depremzedelere yardım

Paylaş
Schmitz Cargobull Türkiye'den depremzedelere yardım
Paylaş

Dünyanın en büyük römork, kamyon kasası ve konteyner şasisi üreticilerinden Schmitz Cargobull, Kahramanmaraş merkezli depremlerde zarar gören afetzedelere yardıma koştu.

Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesinde 7.7 ve 7.6’lık depremde sekizinci güne girildi. 6 Şubat’ta meydana gelen deprem en az 10 ili ve 13,5 milyon kişiyi etkiledi. Depremzedelere otomotiv sektöründen yapılan yardımlar aralıksız sürüyor.

Otomotiv sektöründe yer alan kuruluşlar, vatandaşın yanında

Schmitz Cargobull Adapazarı Fabrikası’ndan depremin hemen ardından afet bölgesine battaniye, kışlık giyim, gıda, hijyen maddeleri gibi hayati önem taşıyan malzeme gurubunu bölgeye sevk etti. Şirket, yardımların devam edeceğini belirtti.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

IVECO S-WAY ile Taşımacılıkta Yeni Bir Çağ Başlatıyor!

Dizel, biyogaz ve elektrikli olmak üzere üç farklı versiyonuyla IVECO S-WAY, taşımacılıkta...

Tırsan Treyler Patent Tescili Şampiyonu!

TAYSAD Ödülleri En Çok Patent Tescili Alan Üyeler Kategorisi’nde Tırsan Treyler Patent...

Çetaş, merhum Tarık Taşar için iftar yemeği verdi

Ford Trucks’ın en önemli perakendecilerinden Çetaş, 6 ay önce vefat eden Yönetim...

DAF Trucks’ın yeni nesil DAF XB serisine En İyi Kamyon ödülü verildi

Fleet News Awards 2025’te “En İyi Kamyon” ödülünü kazanan DAF XB, üst...