Ana Sayfa Şirket Haberleri Scania’dan AYK’ya 20 adet çekici teslimatı
Şirket HaberleriSON DAKİKATeslimat

Scania’dan AYK’ya 20 adet çekici teslimatı

Paylaşmak
Scania'dan AYK'aya 20 adet çekici teslimatı
Paylaşmak

AYK Yapı Kimyasalları San. Ve Tic. LTD. ŞTİ, araç filosuna 20 adet R450 A4x2NA Dynamic Çekici daha kattı. Firmanın 150 araçlık filosunun 50 tanesi Scania çekicilerden oluşuyor.

Yapı kimyasalları üretimi ve nakliyesini gerçekleştiren AYK’ya yeni araçları satışı gerçekleştiren Doğuş Otomotiv Scania Yetkili Satıcı ve Servisi Başaran Ağır Vasıta tarafından AYK Lojistik tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi. Teslimat törenine Doğuş Otomotiv Scania adına Bölge Satış Yöneticisi Volkan Kahya ve Tayfun Yılmaz, Başaran Ağır Vasıta adına Satış Müdürü Onur Ay ile AYK Yapı Lojistik Müdürü Samed Aydoğan katıldı.

“Hedefimiz araç parkımız ile dağıtım noktalarımızı arttırmak”

Yeni araçlarını teslim alırken bir açıklama yapan AYK Yapı Lojistik Müdürü Samed Aydoğan, yurtiçinde önemli noktalara taşımacılık yaptıklarını belirterek “AYK olarak, yapı kimyasalları ve yapıştırıcılar sektöründe çözüm üreten ve bu çözümleri müşterilerimize ulaştırmak için çaba harcayan güçlü, yenilikçi ve deneyimli bir firmayız. Bugün teslim aldığımı araçlarımız bu vizyonumuz ile örtüşmektedir. Filomuzdaki mevcut araçlarından aldığımız üstün performans sonucu araç parkımızı büyüterek Scania ile yolumuza devam etmek arzusundayız “ şeklinde konuştu.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Otokar’dan Yüzde 100 Elektrikli Kamyon e-Atlas Yollara Çıktı

Otokar, ticaretin yükünü hafifleten ATLAS kamyon ailesinin yeni üyesi, yüzde 100 elektrikli...