Ana Sayfa GÜNCEL Scania, karşılaştırmalı testlerde en yüksek puanları topladı
GÜNCELKAMYON-TREYLERLojistik GündemiSON DAKİKA

Scania, karşılaştırmalı testlerde en yüksek puanları topladı

Paylaşmak
Paylaşmak

Scania, Avrupa’da yayınlanan ekonomi ve ticari araç dergileri tarafından Almanya’da düzenlenen 2 farklı test sürüşünde en yüksek değerleri kazandı.

The 1000 Punkte Test ve European Truck Challange ağır ticari araçlar için uzun zamandır düzenlenen karşılaştırmalı test sürüşleri arasında yer alıyor. Scania, 540 S ile katıldığı bu mücadeleden en yüksek puanla ayrıldı.

Almanya haricinde Avrupa’nın diğer ülkelerinden de uzman gazetecilerin katılımı ile Alman ekonomi ve ticari araç dergileri tarafından düzenlenen test sürüşlerinde sürücü ortamı, uyku konforu ve gürültü seviyeleri gibi kabine ilişkin özelliklerin yanı sıra yol tutuşu, vites değiştirme ve servis kolaylığı gibi diğer başlıklar da değerlendiriliyor.

Ayrıca, Avrupalı ağır ticari araç markalarının davet edildiği karşılaştırmalı test sürüşü etkinliğinde, gerçek yakıt tüketimini en yüksek doğrulukla onaylamak için kalibre edilmiş yakıt ölçüm ekipmanları ile donatılmış çekiciler, farklı yol koşullarında 300 km’den fazla yol kat ediyor. Scania bu testlerde en yüksek ortalama hız ile en düşük yakıt tüketimi değerine ulaşarak topladığı yüksek puanlarla sektöründeki öncü konumunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Mercedes eActros 600, Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi!

Ağır hizmet tipi akülü elektrikli çekici Mercedes eActros 600, 88 oyla, elektrikli...

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...