Ana Sayfa OTOMOTİV Scania Akıllı Gözlük Teknolojisi ile çevrim içi üretim yapıyor!
OTOMOTİVSON DAKİKATeknoloji

Scania Akıllı Gözlük Teknolojisi ile çevrim içi üretim yapıyor!

Paylaş
Scania Akıllı Gözlük Teknolojisi
Paylaş

Covid-19 sebebiyle uzaktan çalışmanın yaygın olduğu bu dönemde Scania çalışanları çalışmalarını çevrimiçi şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Günlük çalışmalara ek olarak Zwolle’deki fabrikada personel eğitimlerinde yeni teknoloji akıllı gözlükler kullanılmaya başlandı. Akıllı Gözlükler, çevrimiçi bağlantı sırasında gözlüğü takan kişinin gördüklerini ekran üzerinden tüm katılımcıların izlemesini sağlıyor.

Akıllı Gözlükler, uzaktan ve uygulamalı eğitimler için yaratıcı bir çözüm

Akıllı gözlükler, Scania’nın yeni V8 motoru ve yeni vites kutusunun üretimine başlama aşamasında tüm personelin eğitimi için kullanıldı. Montaj ve diğer tüm detaylar üzerinde çalışılırken, katılımcılar bulundukları yerde ekran üzerinden izleme ve öğrenme fırsatı buldular. Aynı zamanda, fiziki katılımlarda olduğu gibi sorularını da sorabildiler.

Akıllı Gözlükler sayesinde uzaktan ve uygulamalı eğitimler için yaratıcı bir çözüm bulunmuş oluyor. Teknoloji konusunda öncü olan SCANIA markası Akıllı Gözlük teknolojisini kullanarak eğitimlerinde verimliliğini devam ettiriyor.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

IVECO S-WAY ile Taşımacılıkta Yeni Bir Çağ Başlatıyor!

Dizel, biyogaz ve elektrikli olmak üzere üç farklı versiyonuyla IVECO S-WAY, taşımacılıkta...

Tırsan Treyler Patent Tescili Şampiyonu!

TAYSAD Ödülleri En Çok Patent Tescili Alan Üyeler Kategorisi’nde Tırsan Treyler Patent...

Çetaş, merhum Tarık Taşar için iftar yemeği verdi

Ford Trucks’ın en önemli perakendecilerinden Çetaş, 6 ay önce vefat eden Yönetim...

DAF Trucks’ın yeni nesil DAF XB serisine En İyi Kamyon ödülü verildi

Fleet News Awards 2025’te “En İyi Kamyon” ödülünü kazanan DAF XB, üst...