Ana Sayfa Abdullah Kurtay Renault Grubu, Castrol ile 100. Formula 1 yarışına çıkıyor
Abdullah KurtayAkaryakıt DünyasıGÜNCELOTOMOTİVSON DAKİKA

Renault Grubu, Castrol ile 100. Formula 1 yarışına çıkıyor

Paylaşmak
Renault Grubu, Castrol ile 100. Formula 1 yarışına çıkıyor
Paylaşmak

Renault Grubu ve Castrol birlikteliklerinin 100. Formula 1 yarışına çıkıyor. 100. yarış nedeniyle Suudi Arabistan Grand Prix’sinde bir dönüm noktasını kutlayacak Alpine F1 Team’in her iki A521 otomobilinde de motor kapağında özel bir “100. yarış” logosu ve arka kanatta yeni bir “Renault, Castrol’ü tavsiye ediyor” logosu yer alacak.

Castrol, Renault Grubu’nun Formula 1’e dönüşünün ardından 2017’den bu yana takımın resmi yağ tedarikçisi. bp ve Castrol, 2017’den beri ekibin Enstone ve Viry-Châtillon’daki teknik merkezlerine gelişmiş yakıtlar ve motor yağları, dişli ve hidrolik yağları, gresler ve fren hidroliği ile çeşitli yüksek performanslı endüstriyel yağlayıcılar sağlıyor.

NE DEDİLER?

A.S. Ramchander, Castrol Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı

“Renault Grubu, dünya çapında ortak markalı Renault – Castrol ürünlerini tedarik ederek ve Renault müşterilerinin ve bayilerinin pistteki ileri teknolojiden faydalanmasını sağlayarak, satış sonrası servis dolum motor yağları ortağı olarak Castrol’ü seçti.

İki şirket ayrıca hızla gelişen mobilite pazarında ilişkilerini genişletmek için gelecekteki fırsatları keşfetmek için birlikte çalışıyor.

Resmi bir ortak olarak, F1 aracındaki bir logodan daha fazlasıyız. Renault Grubu’nun vizyonu, Alpine’nin Formula 1’deki en iyi takım olması ve Castrol’de paylaştığımız bir vizyondur. Renault Grubu ile birlikte bu dönüm noktasını kutlamaktan mutluluk duyuyoruz ve takıma bu hafta sonu yarışlarında bol şans diliyoruz.”

Hakan Doğu, Renault Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Türkiye’de yeni kurulan Renault Group Otomotiv A.Ş CEO’su

“Bu hafta sonu, en son teknolojilere sahip iki lider marka olan Renault Group ve Castrol için önemli bir kilometre taşı. 100 Grand Prix, sadece bir sayı değil; daha fazlası. Çünkü ortaklığımızın olgunluğunu temsil ediyor ve bu da hem Formula 1’de hem de pist dışında teknik sınırları zorlamamızı sağlıyor. Fernando ve Esteban’a yarış için en iyisini diliyorum!”

Laurent Rossi, Alpine CEO’su

“Castrol ve bp, 100 yarış boyunca çok önemli ve sadık ortaklar olmuştur. Ekip olarak yolculuğumuzu büyük ölçüde etkileyen teknoloji ve performansta önemli adımlara katkıda bulunan ortaklığımızla gurur duyuyoruz. Birlikte ilk podyumlarımızı kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz. Yenilik, vizyon ve daha fazla başarıyı içeren parlak bir geleceği sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı… Helmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla...