Ana Sayfa GÜNCEL Prometeon Türkiye, Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödülü’nü kazandı
GÜNCELLastik SektörüSON DAKİKA

Prometeon Türkiye, Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödülü’nü kazandı

Paylaşmak
Paylaşmak

Prometeon Tyre Group’un 75 ülkeyi kapsayan “Türkiye-Afrika-Orta Doğu-Rusya-Orta Asya ve Kafkaslar” Bölgesi’nin merkez üssü konumunda yer alan Prometeon Türkiye, Kocaeli’nde istihdama sunduğu katkı ile “İstihdamını en fazla artıran sanayi firmaları” kategorisinde ödül aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın koordinasyonunda Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Sanayi Odası ve Bilişim Vadisi’nin katkılarıyla, Teknoloji ve Sanayinin Merkezi Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödül Töreni, 6 Ağustos’ta gerçekleştirildi. Sanayicilerle geleceğin teknolojilerini inşa edenleri Bilişim Vadisi’nde buluşturan Kocaeli’ye Değer Katanlar Ödül Töreni’nde, her sektörden büyük bir ekosistem kuran şirketler ödüllendirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’den 31 şirkete ödüllerini verdiği törende Prometeon Türkiye, istihdamını en fazla artıran sanayi kuruluşları arasında yer aldı ve ödüle layık görüldü.

Tüm dünyada yük ve yolcu taşımacılığı için endüstriyel ve ticari lastik odaklı tek şirket olan Prometeon Tyre Group’a bağlı Prometeon Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Lale Cander, İstihdamını En Fazla Artıran Sanayi Firmaları Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdimiyle aldı.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı… Helmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla...