Ana Sayfa Lastik Sektörü Prometeon Almanya Finans Direktörlüğü’ne Yaşar Yurtçu atandı
Lastik SektörüMarka | Atamalar

Prometeon Almanya Finans Direktörlüğü’ne Yaşar Yurtçu atandı

Paylaşmak
Prometeon Almanya Finans Direktörlüğü’ne Yaşar Yurtçu atandı
Paylaşmak

Lastik sektöründe uzun yıllardır Prometeon Tyre Group bünyesinde farklı pozisyonlarda çalışan Yaşar Yurtçu, Prometeon Almanya Finans Direktörlüğü görevine atandı.

Prometeon Türkiye’de Hazine ve Kredi Risk Müdürü olarak görev alan Yaşar Yurtçu, Prometeon Almanya CFO’su olarak atandı.

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2010 yılında Finansal Kontrolör olarak Pirelli’de kariyerine başlayan Yurtçu yüksek lisansını Boğaziçi Üniversitesi’nde Yöneticiler İçin İşletme alanında yaptı. Türkiye, Avrupa, MEA gibi farklı bölgeler dahil olmak üzere lastik endüstrisinde 10 yıldan uzun süredir başarılı işlere imza atan Yurtçu, Prometeon Tyre Group bünyesinde Avrupa Bölgesi Operasyonel Pazarlama Müdürlüğü ve MEA Bölgesi Pazarlama Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Yurtçu, finans ve pazarlama alanlarında bugüne kadar üstlendiği pozisyonlarda pek çok inisiyatife öncülük etti.

Son olarak Prometeon Türkiye’de Hazine ve Kredi Risk Müdürü olarak Türkiye piyasasındaki tüm hazine ve kredi risk yönetimi faaliyetlerinden sorumlu olan Yurtçu, lastik endüstrisinde finans alanındaki çalışma yolculuğuna Haziran 2022 itibarıyla Prometeon Almanya’da Finans Direktörü olarak devam edecek.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Ülke Pazarlama Müdürü Çiğdem Ünal oldu

Marka yönetimi ve pazarlama stratejisi geliştirme alanlarında 18 yıllık geçmişe sahip olan...

Yeni Ford Bronco General Tire Off-Road Lastikleri İle Donatılıyor

Off-road tuning uzmanı delta4x4, bir Continental markası olan General Tire’a güveniyor. delta4x4,...

Prometeon Serie 02 ailesinden: R02 PROFUEL 22.5

Prometeon Tyre Group, Serie 02 ailesinden R02 PROFUEL 22.5 ürünü ile yüksek...

Goodyear Türkiye Üçüncü Kez Altın İhracat Ödülü Kazandı

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Şampiyonları Ödülleri’nde Goodyear...