Ana Sayfa Akaryakıt Dünyası Petrol Ofisi’nden bir günde 4 istasyon açılışı
Akaryakıt Dünyası

Petrol Ofisi’nden bir günde 4 istasyon açılışı

Paylaşmak
Petrol Ofisi istasyon
Paylaşmak

Petrol Ofisi son olarak İstanbul’da birbiri ardına yaptığı 4 açılışla istasyon adedini 1.900’ün üzerine taşıdı.

Türkiye akaryakıt sektörünün en büyük dağıtım ağına katılan son 4 istasyonun açılışları, İstanbul’un Anadolu Yakası’nda gerçekleşti. 12 Kasım Cuma günü gerçekleştirilen açılışlara, Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, Perakende Direktörü Yiğit Meral ve şirket yöneticileri katıldılar.

İlk açılış töreni, Tuzla Çayırlar Mevkii’nde bulunan Güvenal Petrol’de Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öztürk ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde düzenlendi. Sonraki tören Tuzla Aydın Yolu Caddesi üzerindeki Mirap Akaryakıt’ta Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Mirap ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımları ile yapıldı. Günün üçüncü töreni ise Kartal Üsküdar Caddesi üzerindeki Dokuz Palmiyeler istasyonunda Şahin Yergün ve acente Öncay Yalçın’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Günün son açılışı ise Sancaktepe Veysel Karani Caddesi üzerindeki Başak Akaryakıt’ta, firma sahipleri Murat Daylan ve Mehmet Daylan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, Petrol Ofisi’nin yaptığı yatırımlar, gerçekleştirdiği ilkler, attığı güçlü adımlar ile her zaman ve her koşulda sektörüne örnek olduğunun altını çizdi. Petrol Ofisi Perakende Direktörü Yiğit Meral de, istasyon ağının sayısal olarak gelişiminin yanı sıra hizmet ve fiziki alanlarda kaydettikleri geliştirmelere, yeniliklere de dikkat çekti.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

TotalEnergies Quartz Auto Service’den Dinamik Otomotiv iş birliği

TotalEnergies, araç bakım ve servis noktalarını daha da güçlendirmek amacıyla Dinamik Otomotiv...

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de ikinci devre ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye’nin Süper Lig’e özel futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’in...

Türkiye akaryakıt sektörünün geleneksel lideri Petrol Ofisi Grubu zirvede

Türkiye’deki yurt içi akaryakıt satışları 2023 yılında yaklaşık 31,8 milyon tona yükselirken...

İpragaz’ın sosyal medya yönetimine Brandverse Awards’tan ödül

Türkiye enerji sektörünün köklü ve öncü şirketi İpragaz, sosyal medyayı en başarılı...