Ana Sayfa OTOBÜS Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması
OTOBÜS

Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması

Paylaşmak
Otokar'dan Gürcistan'a Dev İhracat Anlaşması
Otokar'dan Gürcistan'a Dev İhracat Anlaşması
Paylaşmak

Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması… Otokar, Batum ve Rustavi şehirlerine toplam 95 aracı kapsayan iki ihracat anlaşmasına imza attı.

Otokar, ihracattaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Avrupa başta olmak üzere, 60’tan fazla ülke yollarındaki on binlerce otobüsüyle milyonlarca yolcuyu güvenle taşıyan şirket, Gürcistan ile yaptığı iki büyük satış anlaşmasıyla global pazardaki gücünü yeniden kanıtladı. Gürcistan’ın Batum ve Rustavi şehirleri için gerçekleştirilen anlaşmalar kapsamında Otokar, KENT ve CENTRO modellerini içeren toplam 95 adet otobüs teslim edecek.

Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması

Gürcistan’daki anlaşmaların ilkinde Otokar, Batum’a 25 adet 12 metrelik KENT şehir içi otobüs satışı gerçekleştirildi. Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde toplu ulaşımın öncelikli tercihlerinden olan KENT bu anlaşmayla Batum caddelerinde ilk kez kullanılacak. İç ve dış modern görüntüsü, çevreci motoru, konforu, düşük işletme giderleriyle belediye ve operatörlere maliyet etkin çözüm sunan KENT Batum’un toplu taşıma altyapısına katkı sağlayacak.

Otokar’dan Gürcistan’a ihracat

Rustavi Ulaşımında Yenilikçi Dönem

Otokar’ın ikinci büyük anlaşması kapsamında Rustavi şehrine 70 adet CENTRO teslim edilecek. 6,6 metre uzunluğu ve kompakt yapısı ile Otokar CENTRO dar sokaklı turistik şehirlerden kısa mesafede yüksek yolcu taşımacılığına ihtiyaç duyan metropollere kadar birçok kentin tercihi konumunda. Bu satışla birlikte Otokar’ın Rustavi’deki araç sayısı 110’a yükselecek.

Otokar'dan Gürcistan'a Dev İhracat Anlaşması
Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması

Küresel Pazarda Güçlü Adımlar

İnovatif yaklaşımı, geniş ürün gamı ve yenilikçi araçlarıyla Türkiye’deki liderliğinin yanı sıra ihracatta da başarısını ortaya koyan Otokar, 95 araçlık teslimatı yıl sonuna kadar tamamlamayı planlıyor. Şehirlerin farklılaşan koşulları ve değişen ihtiyaçlarına yönelik olarak kullanıcı odaklı çözümler sunan Otokar, 6 metreden 21 metreye kadar uzanan geniş ürün gamıyla dikkat çekiyor. Gürcistan’daki yeni anlaşmalarla, yurt dışı pazarlardaki başarılarına bir yenisini ekleyen Otokar, son yıllarda Gürcistan’a yaptığı otobüs satışları ile toplu ulaşımındaki araç parkını her geçen gün büyütüyor.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

MAN SafeStop Assist ile ciddi otobüs kazalarını önleyecek!

MAN Truck & Bus, güvenli sürüş alanındaki yeniliklerine devam ediyor. Tüm yeni...

Karsan’a 4 yeni ödül

Avrupa başta olmak üzere dünyada toplu ulaşımın elektrikli ve otonom dönüşümünde öncü...

Otokar Avrupa’daki büyüme atağını Almanya ile sürdürüyor

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Avrupa’daki büyüme hedefleri doğrultusunda attığı stratejik adımlarına yenisini...