Ana Sayfa OTOMOTİV Otokar, Tunus’a 400’üncü aracını törenle teslim etti
OTOMOTİVSON DAKİKA

Otokar, Tunus’a 400’üncü aracını törenle teslim etti

Paylaşmak
Otokar toplu taşıma araçları
Paylaşmak

Türkiye otobüs pazarının lideri Otokar, ihracatta hız kesmiyor. Modern toplu taşıma araçları ile dünyanın 50’den fazla ülkesinde büyük beğeni toplayan Otokar, yeni teslimatını Tunus’a gerçekleştirdi. Özel ve kamu toplu taşıma şirketlerinin yanı sıra Ulaştırma ve Ekonomi Bakanlığı yetkililerinin katılımı ile gerçekleşen törenle 400’üncü Otokar otobüsü hizmete başladı.

Otokar toplu taşıma araçları

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, toplu taşıma için ürettiği otobüslerle Türkiye’nin yanı sıra yurtdışında da önemli satışlara imza atmaya devam ediyor. İspanya’dan Almanya’ya, Fransa’dan Belçika ve İtalya’ya kadar dünyanın 50’yi aşkın ülkesinde binlerce otobüsü ile milyonlarca yolcuya konforlu, güvenli seyahat imkanı sunan Otokar, son teslimatını Tunus’a gerçekleştirdi. 15 yıla yakın süredir şehir içi, turizm ve servis alanında Tunuslu otobüs ve turizm işletmecilerinin öncelikli tercihlerinden olan Otokar, yurtdışında Navigo ismi ile tanınan yolların “Sultan”ını törenle teslim etti.

Otokar’ın Tunus’taki 400’üncü aracı hizmete başladı

Otokar Tunus Distribütörü Sotradies‘in gerçekleştirdiği satış için Kartaca’da düzenlenen teslimat törenine Otokar Ticari Araçlar Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Bubik, Grup Yöneticisi Onur Öner, Sotradies Grup Başkanı Mr. Chaibi’nin yanı sıra Tunuslu özel ve kamu taşıma şirketleri ile Ulaştırma ve Ekonomi Bakanlığı yetkilileri katıldı. Gerçekleşen teslimatla Otokar’ın Tunus’taki 400’üncü aracı hizmete başladı.

Kullanıcı ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda geliştirilen Otokar otobüslerinin dünyanın dört bir yanında toplu ulaşım, turizm ve servis hizmetlerinde tercih edilmesinden mutluluk duyduklarını belirten Otokar Ticari Araçlar Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Bubik; “Uzun yıllardır Tunus’ta farklı ihtiyaçlar için üretilen çeşitli model ve özelliklerdeki araçlarımızla hizmet veriyoruz. Bugün 400’üncü aracımızın Tunus caddelerine çıkıyor olmasının gururu içersindeyiz. Otokar Navigo‘nun Tunuslulara hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmasının ardından Hakan Bubik, Soretras yetkililerine 400’üncü teslimat anısına bir plaket takdim etti.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Otokar’dan Yüzde 100 Elektrikli Kamyon e-Atlas Yollara Çıktı

Otokar, ticaretin yükünü hafifleten ATLAS kamyon ailesinin yeni üyesi, yüzde 100 elektrikli...