Ana Sayfa Teslimat NGL filosunu Yeni Iveco S-Way çekicilerle güçlendiriyor
Teslimat

NGL filosunu Yeni Iveco S-Way çekicilerle güçlendiriyor

Paylaşmak
Paylaşmak

NGL (Norther Global Logistics), IVECO’dan verdiği 40 çekici siparişinin ilk 10 adedini teslim aldı.

  • NGL Kurucu Ortağı Sefa Erol, yeni çekici yatırımlarıyla artan taşıma operasyonlarını daha kolay yönetebileceklerini belirtti.

Avrupa ile Türkiye arasında entegre lojistik hizmetleri sunan Norther Global Logistics (NGL), filosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, 40 adet çekici yatırımı yaptı. IVECO’ya verilen S-Way çekici siparişlerinin ilk 10 adedi, NGL’ye teslim edildi.

NGL Kurucuları Sefa Erol ve Ferhat Emanetoğlu ve IVECO Ağır Vasıta Satış Sorumlusu Mete Geçör’ün hazır olduğu teslimat töreninde konuşan Sefa Erol, yoğun şekilde devam eden uluslararası taşımacılık taleplerini karşılayabilmek için yatırımlarına hız verdiklerini söyledi. Yeni çekici yatırımıyla lojistik operasyonlarındaki işlevselliklerini artırdıklarını dile getiren Erol, siparişlerin tamamını teslim almalarının ardından hedef pazarlardaki hareket kabiliyetlerinin de ciddi olarak artacağını vurguladı.

Sefa Erol, IVECO’yu yaygın servis ağı ve çevreci motor özellikleri nedeniyle tercih ettiklerini belirterek, önümüzdeki dönemde filoya yeni yatırımların süreceğini de sözlerine ekledi.

IVECO Ağır Vasıta Satış Sorumlusu Mete Geçör de yatırımın NGL’ye hayırlı olmasını dileyerek sözlerine şöyle devam etti: “Kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen ve yaptığı yatırımlarla sektörde öncü firmalar arasında yerini alan NGL ile yapmış olduğumuz işbirliğinden dolayı IVECO ailesi olarak çok mutluyuz. NGL’nin IVECO markasını tercih nedenlerinin başında işletme giderlerinin düşük olması öncelikli sebebidir. İşbirliğimizin daha uzun devam etmesi için IVECO olarak her zaman elimizden geleni yapacağız.”

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Ford Trucks İsviçre pazarına da giriş yaptı! 

Ağır ticari araç sektörünün global markası Ford Trucks, Batı Avrupa büyüme planı için kilit pazarlardan biri olan İsviçre’ye girerek Avrupa’daki genişlemesini sürdürüyor. Ford...

Otokar’ın 23 araçlık son teslimatı Sakarya’ya gerçekleşti

Otokar, belediyelerin toplu taşıma filolarını çevre dostu araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Otokar’ın son teslimatı, üretim üssünün de yer aldığı Sakarya oldu. 15 Temmuz...

İlgili Haberler

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24...

Bilecik İl Özel İdaresi filosunu Mercedes-Benz Arocs ile güçlendirdi

Bilecik İl Özel İdaresi, yol yapım ve hafriyat çalışmalarında Mercedes-Benz kamyonları tercih...

Scania’dan AS Star’a Scania 560R Super Dynamic çekici teslimatı

Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından AS Star, araç filosunu güçlendirmek amacıyla Scania...