Ana Sayfa DENİZCİLİK MSC Cruises 2022 yılında Türkiye’ye dönüyor
DENİZCİLİKSON DAKİKA

MSC Cruises 2022 yılında Türkiye’ye dönüyor

Paylaşmak
MSC Cruises 2022
Paylaşmak

Türkiye, 2022 yazında MSC Cruises’ın Akdeniz seyahat programına geri dönecek. Kuşadası, deniz tatili yapan misafirlerin ilk kez biniş limanı olacak.

28 sefer ile MSC Lirica gemisinin yeni güzergahı 7 gecelik Doğu Akdeniz olacak
MSC Fantasia sonbaharda İstanbul ve İzmir’de olacak. Kuşadası ise ilk kez biniş limanı olacak
MSC Lirica, Nisan-Ekim 2022 arasında Kuşadası limanından yeni planlanmış 7 gecelik güzergahı sunacak. Kuşadası’ndan İsrail’in Haifa kentine; Kuşadası’na geri dönmeden önce Kıbrıs’ta Limasol; Yunanistan’da Rodos ve Santorini adaları ve Atina’da Pire limanına uğrayacak. MSC Lirica da MSC Cruises’ın diğer tüm gemileri gibi Covid-19’a karşı aşıları tam olan misafirlere açık olacak. 2022 sonbahar itibari ile MSC Fantasia’nın 11 gecelik programında İstanbul’un yer alacak olmasının yanı sıra program İzmir limanını da kapsıyor.

MSC Cruises Yönetici Direktörü Angelo Capurro: “Türkiye’ye geri döneceğimiz için çok heyecanlıyız

“Türkiye, gelecek yılki Doğu Akdeniz programımızda önemli rol oynayacak. Misafirler ilk kez yaz sezonu boyunca Kuşadası’ndan MSC Lirica gemisine binecek ve ayrıca sonbaharda MSC Fantasia gemisi ile İstanbul’da bir gece konaklayıp Avrupa ve Asya’nın kesişim noktasına hayran kalacaklar ve İzmir’i ziyaret edecekler.
Konuklar her iki gemide de unutulmaz zamanlar geçirirken en güvenli tatilin de keyfini çıkaracaklar.
Misafirlerimiz, ünlü Avrupalı bir işletmeden doğan, dünyanın dört bir yanından 180 farklı milleti kendine çeken ve ağırlayan ancak yaklaşımımızın yerel olduğu ve her şeyden önce herkesin kendini evinde gibi rahat ve güvenli hissettiği harika gemi yolculuklarımızı dört gözle bekleyebilir.
Ve daha ileriye baktığımızda biz iş olarak büyümeye devam ettikçe ve filomuza daha fazla gemi ekledikçe Türkiye’de daha fazla var olacağımızdan eminim.”

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

Mercedes-Benz Türk’ün Eğitim Çalışmaları Sürüyor

Mercedes-Benz Türk’ün eğitim çalışmaları sürüyor… Mercedes-Benz Türk, bayilerinin otobüs satış müdürleri ve...