Ana Sayfa OTOMOTİV Motor Aşin’den Logo Yazılım desteğiyle dijital dönüşüm
OTOMOTİV

Motor Aşin’den Logo Yazılım desteğiyle dijital dönüşüm

Paylaşmak
Paylaşmak

Yedek parça tedarikçilerinden Motor Aşin, müşteri memnuniyetini ve operasyonel verimliliği artırmak amacıyla dijital dönüşüm süreçlerini yeniden yapılandırdı.

Bu kapsamda yerli iş yazılımı şirketi Logo Yazılım’ın sunduğu yenilikçi çözümlerle, dijitalleşme yolculuğunda adım atan Motor Aşin, kurumsal kaynak planlamadan depo yönetim sistemlerine ve B2B çözümlerine kadar birçok çözümü tek bir platform üzerinden zaman ve mekândan bağımsız olarak yönetebiliyor.

Mevcut sistemlerin modernize edilmesiyle birlikte şirket, dijital dönüşümün getirdiği yenilikleri iş süreçlerine entegre ederek müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet sunacak. Logo Yazılım iş ortağı Netline’ın da yer aldığı projede veri analitiği ve otomasyon alanlarında önemli adımlar atıldı.

Otomotivde dijital dönüşüm ve inovasyon olmazsa olmaz

İş birliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Motor Aşin CEO’su Saim Aşçı, “Bu iş birliği, bize operasyonel verimliliği artırma ve müşterilerimize daha iyi hizmet sunma fırsatı sağladı. Dijitalleşme yolculuğumuzda, yenilikçi çözümlerle geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz. Zira işimizin hacmi ve doğası gereği milyonlarca parça ve binlerce müşterimiz varken dijital etkinliğimizi ve verimliliğimizi optimize etmek ve buna uygun yatırımlar yapmak bizler için hayati öneme sahip” dedi.

Otomotivdeki ayak izlerini genişletmeye devam etiklerini ifade eden Logo Yazılım Türkiye Genel Müdürü Akın Sertcan ise konuyla ilgili olarak, “Otomotiv, çevik yapısı sayesinde dijital dönüşümde öncü sektörler arasında yer alıyor. Motor Aşin ile gerçekleştirdiğimiz 360 derece dönüşüm projesinin sektör için önemli bir referans oluşturacağına inanıyoruz” dedi.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...

Elektrikli Yeni Peugeot E-3008’in Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

PEUGEOT, ileri seviye elektrikli ve 48V hibrit teknolojisine sahip, fastback SUV modelleri...