Ana Sayfa Akaryakıt Dünyası Mobil Oil Türk A.Ş.’de üst düzey atama
Akaryakıt DünyasıMarka | Atamalar

Mobil Oil Türk A.Ş.’de üst düzey atama

Paylaşmak
Eda Demir
Paylaşmak

Mobil Oil Türk A.Ş.’de üst düzey bir atama gerçekleştirildi. Eda Demir, ExxonMobil Madeni Yağlar Bölümü Avrupa, Afrika ve Ortadoğu Sürdürülebilirlik Yöneticiliği görevine getirildi.

Demir, yeni görevi ile birlikte Mobil Oil A.Ş.’nin en önemli gündem maddeleri arasında yer alan sürdürülebilirlik konusu özelindeki proje süreçlerinden sorumlu olacak. Demir, sürdürülebilirlik odaklı ürün ve projelerin başlatılması, söz konusu projelerin global alandaki koordinasyonunun sağlanması, konu özelinde globalde yürütülen çalışmaların uyarlanması gibi konularda çalışmalar yürütecek.

Eda Demir Kimdir?

Lisans öğrenimine Marmara Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nde başlayan Demir, yüksek lisans öğrenimini ise Yeditepe Üniversitesi’nde tamamladı. Çalışma hayatına 1997 yılında adım atan Demir, Mobil Oil Türk A.Ş.’de 25 yıla yakın süredir ulusal ve uluslararası çok sayıda farklı işlerde görev aldı. Demir, bu kapsamda satış ve pazarlama alanında yurt içi ve Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’yu kapsayan geniş bir coğrafyadaki çok sayıda müşteriye hizmet sunan sorumlu ekiplere yöneticilik yaptı. Kariyerinin son 13 yılını satış yöneticisi olarak tamamlayan Demir, ExxonMobil Madeni Yağlar Bölümü Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Sürdürülebilirlik Yöneticiliği görevine getirildi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

UPS Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Ülke Pazarlama Müdürü Çiğdem Ünal oldu

Marka yönetimi ve pazarlama stratejisi geliştirme alanlarında 18 yıllık geçmişe sahip olan...

TotalEnergies Quartz Auto Service’den Dinamik Otomotiv iş birliği

TotalEnergies, araç bakım ve servis noktalarını daha da güçlendirmek amacıyla Dinamik Otomotiv...

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de ikinci devre ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye’nin Süper Lig’e özel futbol ve menajerlik oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’in...

Brisa’nın yeni Pazarlama Direktörü Burcu Cihan oldu

Sabancı Holding ve Bridgestone Corporation iştiraki, Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa,...