Ana Sayfa Manşet Haber Mercedes’in Sağlık Bakım Tırı’nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu
Manşet HaberOTOMOTİV

Mercedes’in Sağlık Bakım Tırı’nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu

Paylaşmak
Mercedes'in Sağlık Bakım Tırı'nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu
Mercedes'in Sağlık Bakım Tırı'nda uzun yol şoförlerinin Cumhuriyet coşkusu
Paylaşmak

Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, uzun yol şoförleriyle Cumhuriyetin 100. yılında İstanbul’da coşkulu bir etkinlikle buluştu.

Türkiye’nin dört bir yanındaki kamyon şoförlerine sağlık ve bakım hizmeti veren Mercedes-Benz Türk’ün Sağlık Bakım Tırı, bu kez Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamak için yola çıktı. Bugüne kadar 5 bin 500’den fazla kamyon şoförüne sağlık ve bakım hizmeti götüren Sağlık Bakım Tırı, son olarak İstanbul BiMola Reşadiye Dinlenme Tesisi’nde kamyon şoförleri ile buluştu.

Mercedes-Benz Türk, Türkiye genelindeki kamyon şoförlerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak amacıyla özel olarak tasarlattığı dorsesi ile Sağlık Bakım Tırını, Cumhuriyetin 100. yılında da yola çıkardı. Türkiye’de daha önce benzeri görülmemiş bir uygulama ile kamyon şoförlerinin konforu ve güvenliği kadar sağlığına da dikkat eden Mercedes-Benz Türk, Sağlık Bakım Tırı ile son olarak 27 Ekim’de İstanbul BiMola Reşadiye Dinlenme Tesisi’nde 1 iç hastalıkları uzmanı, 1 fizyoterapist, 2 berber ve 1 psikolog ile kamyon şoförlerine hizmet verdi.

Actros L 1851 LS model aracında hizmet veren Sağlık Bakım Tırı, 2023 sonuna kadar Mersin, Manisa ve Gaziantep’te de kamyon şoförlerine ulaşmayı hedefliyor.

Etkinlikte konuşan Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, “Cumhuriyetin 100. yılını, bu özel yılı, değerli uzun yolların emektarları şoförlerimiz ve Sağlık Bakım Tırı kadromuz ile de kutlamak istedik. Ülkemizi #Daimaİleri taşımak için birlikte çalışmaya devam edeceğimizin sözünü Mercedes-Benz Türk olarak her fırsatta veriyoruz.” dedi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü

KRONE Smart Asistan 2025 Uluslararası Treyler Ödülünün sahibi oldu. Uluslararası uzmanlardan oluşan...

Mercedes eActros 600, Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi!

Ağır hizmet tipi akülü elektrikli çekici Mercedes eActros 600, 88 oyla, elektrikli...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...