Ana Sayfa OTOMOTİV Mercedes-Benz Pazarlama Departmanı’nda değişiklik!
OTOMOTİVŞirket HaberleriSON DAKİKA

Mercedes-Benz Pazarlama Departmanı’nda değişiklik!

Paylaş
Mercedes-Benz Pazarlama Departmanı
Paylaş

Mercedes-Benz Otomotiv bünyesinde Hafif Ticari Araçlar Pazarlama Grup Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Onur Ahi, Mercedes-Benz Otomotiv, Otomobil Servis ve Parça Pazarlama Grup Müdürü görevini devraldı. Onur Ahi’den boşalan pozisyona ise, 2010 yılından bu yana Mercedes-Benz bünyesinde görev yapan Gökhan Yegin getirildi.

onur ahi kimdir

Onur Ahi Kimdir?
Mercedes-Benz Otomotiv, Otomobil Servis ve Parça Pazarlama Grup Müdürü
Mercedes-Benz bünyesinde kariyerine 2004 yılında Otobüs Geliştirme Bölümü’nde başlayan Onur Ahi, 2008 yılında Hafif Ticari Araç Satış ve Pazarlama Bölümü’ne geçerek; 2014 yılına kadar Bayi Koordinatörlüğü, Kamu Satış, Üstyapı Yönetimi, Satış Planlama ve Ürün Yönetimi gibi birçok pozisyonda görev aldı. 2014 yılında ise Hafif Ticari Araçlar Pazarlama Grup Müdürü görevine atanarak Ürün Yönetimi, Üstyapı Yönetimi, Pazarlama İletişimi, Dijital Pazarlama, Müşteri Deneyimi ve CRM fonksiyonlarını yönetti. Bu görevi boyunca Sprinter, Vito, Citan, X-Serisi ve V-Serisi araçların lansmanlarını başarılı şekilde gerçekleştirmiş ve yaptığı çalışmalarla birçok pazarlama ödülüne layık görülmüştür.

gokhan yegin kimdir

Gökhan Yegin Kimdir?
Mercedes-Benz Otomotiv, Hafif Ticari Araçlar Pazarlama Grup Müdürlüğü
Kariyerine 2006 yılında perakende sektöründe başlayan Gökhan Yegin, Mercedes-Benz Türk bünyesine 2010 yılında Career Talent programı ile adım attı. 2011 yılında Hafif Ticari Araç Satış ve Pazarlama Bölümü’ne geçerek; 2016 yılına kadar 2. El Süreç Koordinatörlüğü ve Satış Planlama Pozisyonları’nda görev almıştır. 2016 yılında Satış Planlama & Raporlama Birim Müdürlüğü’ne atanarak Sipariş Yönetimi, Lojistik ve Satış Planlama fonksiyonlarını yönetti. Bu görevi boyunca Türkiye ve Dünya’daki arz ve talep dalgalanmalarına karşı üretim planlama ve lojistik operasyonlarını başarıyla yöneterek şirketin başarısına önemli katkı sağladı.

Paylaş
Yazan
A. Kurtay

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Škoda, Yeni Enyaq ve Enyaq Coupé ile Elektrikli Mobilitede Yeni Bir Döneme Giriyor

Elektrikli araç devrimi tüm hızıyla devam ederken, otomotiv dünyasının köklü isimlerinden Škoda,...

Fiat Grande Panda, ‘Yılın En İyi Şehir Otomobili’ Seçildi

Dergi ödül kriteri olarak Fiat Grande Panda’nın tarzını, hibrit ve elektrikli ürün...

IVECO S-WAY ile Taşımacılıkta Yeni Bir Çağ Başlatıyor!

Dizel, biyogaz ve elektrikli olmak üzere üç farklı versiyonuyla IVECO S-WAY, taşımacılıkta...

Tırsan Treyler Patent Tescili Şampiyonu!

TAYSAD Ödülleri En Çok Patent Tescili Alan Üyeler Kategorisi’nde Tırsan Treyler Patent...