Ana Sayfa Kampanyalar Mercedes-Benz kamyon ve otobüs ürün grubu için Haziran ayı kampanya detayları
KampanyalarOTOMOTİV

Mercedes-Benz kamyon ve otobüs ürün grubu için Haziran ayı kampanya detayları

Paylaşmak
Mercedes-Benz çekici, inşaat ve kargo kamyonlarında yeni kampanya
Paylaşmak

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan kamyon ve otobüs ürün grubu için Haziran ayına ait özel kampanya detayları açıklandı.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, çekici/inşaat ve kargo kamyonları ile yolcu otobüsü modellerinde Haziran ayına özel kampanyalar sunuyor.
Kamyon ürün grubu için düzenlenen kampanya çerçevesinde, kurumsal müşteriler yüzde 1,42’den başlayan faiz oranları ile yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilecekler.
Tüm Travego ve Tourismo modellerinde ise, Haziran ayına özel olarak 60 aya varan vade seçenekleri sunuluyor.

TruckStore
Mercedes-Benz Türk 2.El Otobüs & Kamyon Satış Direktörü Didem Daphne Özensel

TruckStore bünyesinde satılan 2.El kamyonlar

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mercedes-Benz çekici/inşaat ve kargo kamyonları, Mercedes-Benz yolcu otobüsleri ve TruckStore bünyesinde satılan 2.El kamyonlara yönelik Haziran ayına özel kampanyalar düzenliyor.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Aksaray ve Wörth üretimi çekici/inşaat ve kargo kamyonları için Haziran ayı boyunca geçerli olacak kasko ve servis sözleşmesini kapsayan bir finans kampanyası hazırladı. Söz konusu kampanya kapsamında, kurumsal müşteriler yüzde 1,42’den başlayan faiz oranları ile yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilecekler.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy
Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Osman Nuri Aksoy

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Haziran ayında tüm Mercedes-Benz yolcu otobüs modellerinde geçerli olacak bir kampanya da gerçekleştiriyor. Kampanya doğrultusunda, kurumsal müşteriler, 60 aya varan vade seçenekleriyle Travego ve Tourismo modellerine sahip olabilecekler.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, ayrıca 2.El kamyonlar için Haziran ayı boyunca geçerli olacak 1.000.000 TL’ye varan kredi seçenekleri ile finans kampanyası düzenliyor. Bu kampanya çerçevesinde, kurumsal müşteriler 48 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 1,56’dan başlayan faiz oranları ile TruckStore’dan bir kamyon sahibi olma imkanına kavuşuyorlar.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Ford Trucks İsviçre pazarına da giriş yaptı! 

Ağır ticari araç sektörünün global markası Ford Trucks, Batı Avrupa büyüme planı için kilit pazarlardan biri olan İsviçre’ye girerek Avrupa’daki genişlemesini sürdürüyor. Ford...

Otokar’ın 23 araçlık son teslimatı Sakarya’ya gerçekleşti

Otokar, belediyelerin toplu taşıma filolarını çevre dostu araçlarıyla güçlendirmeye devam ediyor. Otokar’ın son teslimatı, üretim üssünün de yer aldığı Sakarya oldu. 15 Temmuz...

İlgili Haberler

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...

Elektrikli Yeni Peugeot E-3008’in Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!

PEUGEOT, ileri seviye elektrikli ve 48V hibrit teknolojisine sahip, fastback SUV modelleri...