Ana Sayfa OTOBÜS Brisa’nın yeni nesil Lassa Maxiways lastikleri Sultan otobüslerinde
OTOBÜSOTOMOTİV

Brisa’nın yeni nesil Lassa Maxiways lastikleri Sultan otobüslerinde

Paylaşmak
Paylaşmak

Sabancı Holding iştiraki Brisa’nın hafif ve ağır ticari araçların ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdiği yeni nesil lastiği Lassa Maxiways, Otokar’ın pazar lideri Sultan otobüslerinde kullanılacak.

  • Brisa ve Otokar, uzun yıllara dayanan işbirliklerini geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Brisa’nın Lassa Maxiways ürünleri, turizm ve servis taşımacılığında en çok tercih edilen otobüs olan Otokar’ın Sultan modeli ile birlikte yollara çıkmaya hazırlanıyor.

Kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunan Otokar, Sultan model otobüsleri için Lassa’nın yeni nesil LSR grubu düz tip midibüs ve kamyonet lastiği Maxiways’i tercih etti. Yeni karışımı sayesinde önceki nesle göre %13 daha uzun ömür sağlayan Lassa Maxiways, hafif ticari ve ağır vasıta araçların ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirildi. Lassa Maxiways’in güçlü karkas yapısı, ağır yüklerin üstesinden kolaylıkla gelirken düzensiz aşınmaların da önüne geçiyor. Sahip olduğu markalamalar ile kullanıcısına yaz ve kış kullanım imkanı sunan Lassa Maxiways serisi, kuru ve ıslak zeminlerde araca yüksek çekiş gücü ve mükemmel fren mesafesi kazandırıyor.

Brisa’nin yolcu taşımacılığı yapan midibüs ve otobüs grubu için Lassa markası altında özel olarak tasarladığı Maxiways ürünlerinin bu özellikleri ile Otokar’ın araçlarının verimliliğini ve son kullanıcı memnuniyetini arttırması hedefleniyor.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması

Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması… Otokar, Batum ve Rustavi şehirlerine toplam 95...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Bosch’dan Otomobil ve Kamyonlar İçin Daha Fazla Güvenlik

Bosch’dan otomobil ve kamyonlar için daha fazla güvenlik… Bosch, Yol Tehlike Servisi...

Ford Otosan’dan Türkiye’de Bir İlk, Ford Trucks ile Seviye-4 otonom sürüş!

Otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük eden Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford...