Ana Sayfa Manşet Haber MAN’dan Aybek Uluslararası Nakliyat’a yeni TGX çekici teslimatı
Manşet Haber

MAN’dan Aybek Uluslararası Nakliyat’a yeni TGX çekici teslimatı

Paylaşmak
MAN'dan Aybek Uluslararası Nakliyat'a yeni TGX çekici teslimatı
MAN'dan Aybek Uluslararası Nakliyat'a yeni TGX çekici teslimatı
Paylaşmak

MAN, Avrupa ve Orta Asya’nın tamamında, taşımacılık hizmeti veren Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi’ne 4 Adet TGX 26.520 6×2/4 BL SA çekici teslimatı yaptı.

2000’li yılların başında tanıştığı MAN markası ile iş birliğini yeni yılda da sürdüren Aybek Uluslararası Nakliyat, aldığı yeni araçları da Avrupa ve orta Asya’nın tamamında uluslararası ağır nakliye taşımacılığında kullanacak.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., yeni yıla hızlı başladı. 2024 yılında da güçlü ve lider firmaların gözdesi olmayı sürdüren MAN, bu kez ulusal ve uluslararası nakliye pazarının önemli firmalarından Aybek Uluslararası Nakliyat’ın tercihi oldu. Şirket, Kayseri Metinler MAN Yetkili Bayii aracılığıyla satın aldığı 4 adet TGX 26.520 6×2/4 BL SA çekiciyi törenle teslim aldı. Kayseri Metinler MAN Yetkili Bayii’nde düzenlenen teslimat törenine Aybek Uluslararası Nakliyat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eker, Yönetim Kurulu Üyesi Batuhan Eker, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Nurettin Aktemur ve MAN Metinler Bayii Satış Müdürü Erdal Altunbaşak katıldı.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü

KRONE Smart Asistan 2025 Uluslararası Treyler Ödülünün sahibi oldu. Uluslararası uzmanlardan oluşan...

Mercedes eActros 600, Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi!

Ağır hizmet tipi akülü elektrikli çekici Mercedes eActros 600, 88 oyla, elektrikli...

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...