Ana Sayfa SON DAKİKA MAN TG3 serisi, İstanbul’da tanıtıldı!
SON DAKİKAKAMYON-TREYLER

MAN TG3 serisi, İstanbul’da tanıtıldı!

Paylaşmak
MAN TG3 serisi, İstanbul'da tanıldı!
Paylaşmak

MAN’ın yeni nesil TG3 serisinin Türkiye Lansmanı, İstanbul’da Swissotel the Bosphorus’da yapılan özel bir törenle gerçekleştirildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Genel Müdür Tuncay Bekiroğlu ve Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara’nın ev sahipliğinde gerçekleşen lansmana MAN Truck & Bus AG’den, Kıdemli Başkan Yardımcısı – Avrupa Satış Bölgesi Başkanı Johan Björner’in yanı sıra İtalya, Polonya, Avusturya, Yunanistan, Danimarka, Belçika, Portekiz, İngiltere, İspanya ülke yöneticileri ve şirket yetkilileri de katıldılar. Pandemi tedbirlerine tam uyumla düzenlenen MAN TG3 Lansmanı’na, müşteri ve iş ortaklarından oluşan yaklaşık 500 kişilik bir davetli topluluğu da katıldı.
MAN TG3 Türkiye Lansmanı, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu ve Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara’nın, ileri teknoloji eşliğinde Trucknology Generation 3’ün öne çıkan niteliklerini aktardığı özel bir şov ile başladı. Lansmanda, TG3’ün oluşumunda MAN çalışanlarından müşterilerine kadar herkesin katkısı olduğu da vurgulandı. Bu doğrultuda “Sizler de bu büyük başarının mimarlarındansınız. Öyleyse herkes bu ödülden bir parça taşısın” sloganı ile International Truck of the Year 2021 ödülü sembolik olarak eritilerek geceye özel üretilen yaka iğneleri tüm lansman katılımcılarına dağıtıldı. Dans gösterisinin de eşlik ettiği lansman, sanatçı Şevval Sam’ın renkli ve etkileyici sahne performansı ile tamamlandı.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Entegre lojistik hizmetleri sunan Solmaz, teknolojik yeniliklerin öncüsü!

Türkiye’nin entegre lojistik hizmetler sunan, alanında öncü şirketi Solmaz, odağına aldığı teknoloji ile köklü deneyimini birleştiriyor. 1978 yılında gümrük müşavirliği hizmetleri vermek üzere...

Batu Logistics kimyevi madde taşımalarında çıtayı yükseltti

ADR lojistiğinin bilinen firmalarından Batu Logistics, Türkiye’nin kimyevi ürün ticaretindeki önemli ortaklarından İngiltere, İsviçre, İtalya ve Benelüks ülkelerindeki büyümesini sürdürüyor. TİM verilerine göre...

İlgili Haberler

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları, IAA Fuarı’nda En Yeni Ürünlerini Tanıttı

Doğuş Otomotiv Ağır Vasıta Markaları Scania, Meiller, Thermo King ve Wielton, dünyanın...

Wielton IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Geniş Ürün Yelpazesi İle Dikkat Çekti

Avrupa’nın en büyük üç yarı römork üreticilerinden biri olan Wielton IAA Transportation...

Mercedes eActros 600, Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi!

Ağır hizmet tipi akülü elektrikli çekici Mercedes eActros 600, 88 oyla, elektrikli...

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...