Ana Sayfa LOJİSTİK Logitrans Lojistik, Sektördeki 20. yılında IATA belgesini almaya hak kazandı
LOJİSTİKLojistik GündemiLojistik Rehberi

Logitrans Lojistik, Sektördeki 20. yılında IATA belgesini almaya hak kazandı

Paylaşmak
Logitrans Lojistik Sektördeki 20. Yılında IATA belgesini almaya hak kazandı
Logitrans Lojistik Sektördeki 20. Yılında IATA belgesini almaya hak kazandı
Paylaşmak

Sektörde 20. Yılına yaklaşan Logitrans Lojistik, yaptığı kapsayıcı sürdürülebilir lojistik yatırımlarına bir yenisini ekleyerek IATA belgesini almaya hak kazandı.

Hizmet ihracatına her yıl artarak büyüyen operasyonları ile katkı sağlayan Logitrans, IATA belgesi ile tarım ürünleri ve değerli maden ihracatında hizmet ağını genişletiyor. Özellikle hızlı yük gönderimlerinde dünyada en çok tercih edilen taşımacılık tipi olan havayolu taşımacılığında Logitrans, yetkili gönderici olma imkanını IATA belgesi ile direk hizmet verici olma avantajını müşterilerine sunmaya başladı.

Intermodal taşımacılık sayesinde, tarım ürünlerinin (sebze, meyve, bitki,) bozulmadan teslimatı, ihracatta büyük değere sahip değerli maden ihracatı gibi kritik gönderimlerin tercih edildiği bu taşımacılık modelinde direkt olarak hizmet verici olma avantajı hakkında Logitrans;“Intermodal taşımacılık modellerimizi arttırırken önceliklendirdiğimiz konuların başında, transit ticaret, ihracat hacminin yükseltilmesi ve Türk firmalarının dünya çapında ve kalitesinde hizmet veriyor olması geliyor.

Bu hususlarla alakalı gerek araç ve depo gibi emtia yatırımlarımız gerekse IATA, YYS, İzinli Gönderici belgeleri gibi kritik standardizasyon ve operasyonel yatırımlarımız devam ediyor.

Bu konuda sektör paydaşlarımızı, iş ortaklarımız ve müşterilerimizi her konuda yönlendirmeye, hizmet sağlamaya da açığız.” Şeklinde bir açıklama duyurdu.

Öte yandan firmadan yapılan açıklamada, 2025 yılında hedeflerinin Amerika pazarında denizyolu odaklı ve Orta Koridorda ise tamamıyla Yeşil Lojistik hizmetleri kapsamında büyümek olduğu vurgusu yapıldı.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...

Logistech İzmir Fuarı 2024, Lojistik Dünyası’nı Bir Araya Getirdi

Logistech 3. Depolama ve Teknolojileri Fuarı’nda lojistik dünyası bir araya geldi. Fuarda...

Eyüp Lojistik Ne Taşıyor!’ Eyüp Lojistik, makine de taşıyor, baklava da!

Avrupa’nın her noktasına 5 günde ekspres, aktarmasız, parsiyel taşımacılık hizmeti vermeye başlayan...

Horoz Lojistik 2024 E-İhracat Çözümleriyle iki Ödül aldı

Türkiye’nin lider lojistik firmalarından Horoz Lojistik, 2024 yılına damga vuran İstanbul Küresel...