Ana Sayfa KAMYON-TREYLER Krone’den Alp Lojistik’e 10 adetlik treyler teslimatı
KAMYON-TREYLERManşet HaberŞirket HaberleriSON DAKİKATeslimat

Krone’den Alp Lojistik’e 10 adetlik treyler teslimatı

Paylaşmak
Profi Liner
Paylaşmak

130 araçlık modern filosuyla Türkiye’nin önde gelen lojistik firmalarından olan ve 2007 yılından beri Krone kalitesini tercih eden Alp Lojistik, Krone’den 10 adet Profi Liner siparişini teslim aldı. Krone’nin Tire fabrikasında düzenlenen törene, Alp Lojistik firma sahipleri Güngör Akkaya ve Hasan Akkaya ile Yurt İçi Lojistik Genel Müdürü Mesut Öndeş katıldı.

Uzun ömürlü ürünleriyle lojistik firmalarına düşük işletme maliyeti sağlıyor

Törene, Krone Ticari Araçlar Genel Müdürü Kartal C. Erköy, Türkiye Satış Müdürü Ömürden Özacar ve İstanbul Bölge Satış Yöneticisi Kemal Sungar eşlik etti. Kartal C. Erköy tarafından Alp Lojistik yetkililerine, plaket takdim edildi.
Alp Lojistik’in de Krone aks ile tercih ettiği Profi Liner serisi, ödüllü yük güvenliği sistemi Multilock ile kullanıcılarının güvenilir ortağı olmaya devam ediyor. Kaliteli ve uzun ömürlü ürünleriyle lojistik firmalarına düşük işletme maliyeti sağlayan Krone, aynı zamanda Türkiye’de 33, Avrupa’da 1.300’den fazla servis noktasıyla ihtiyaç duyulan her an, kullanıcılarının yanında yer alıyor.

Taşımacılık sektöründeki ihtiyaçlara yönelik özel çözümler sunuyor

Güngör Akkaya törende yaptığı açıklamada: “Alp Lojistik olarak kaliteye çok önem veriyoruz, burada Krone’nin üretim sürecini ve kalite anlayışını yerinde gördük. Biz de filomuzu büyütürken kalite, sağlamlık ve uzun ömürlülük konusunda kendisini kanıtlayan Krone’yi tercih ettik. Taşımacılık sektöründeki ihtiyaçları iyi analiz edip buna yönelik çözümler sunan Krone; sağlamlığı, güvenilirliği ve yüksek teknolojiyle donatılmış araçlarıyla ihtiyaçlarımıza cevap veriyor. Bugün filomuza kattığımız 10 adet Profi Liner treyler ile hizmet kalitemizi daha da yukarıya taşıyacağımıza inanıyoruz. Alp Lojistik olarak önümüzdeki dönemde daha büyük filo yatırımları gerçekleştireceğiz” dedi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü

KRONE Smart Asistan 2025 Uluslararası Treyler Ödülünün sahibi oldu. Uluslararası uzmanlardan oluşan...

Mercedes eActros 600, Uluslararası Yılın Kamyonu seçildi!

Ağır hizmet tipi akülü elektrikli çekici Mercedes eActros 600, 88 oyla, elektrikli...

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...