Ana Sayfa TV-DİZİ ve KULİS Da Vinci’den kediler hakkında her şeyi anlatan belgesel serisi
TV-DİZİ ve KULİS

Da Vinci’den kediler hakkında her şeyi anlatan belgesel serisi

Paylaşmak
Da Vinci’den kediler hakkında her şeyi anlatan belgesel serisi
Paylaşmak

Kediler bize miyavlarken neden birbirlerine miyavlamazlar? Beslenmiş olmalarına rağmen neden avlanmaya devam ederler? Atalarından hangi yönlerden farklıdırlar?

Tüm bu soruların ve daha fazlalarının cevaplarını 3 bölümlük “Kediler Hakkında Her şey.” belgesel serisinden öğrenebilirsiniz. Çığır açıcı bir teknoloji kullanılarak, yüz tane kedinin hayatlarının her yönünü ortaya çıkarmak için gece gündüz filme alınarak araştırıldığı çalışmanın sonuçları açıklanacak. Sonuçlar; olağanüstü bedenlerinin, duyularının ve beyinlerinin modern dünyayla başa çıkmak için nasıl evrimleştiklerini gösteriyor.

Kedi severlerin kediler hakkında merak ettikleri her şey

3 bölümlük seri; “Kedilerin Duyuları”, “Kucağınızdaki Aslan” ve “Kedilerin Dili” bölümlerinde oluşuyor. Kedi severler kediler hakkında merak ettikleri her şeyi Ağustos ayında her Pazar günü 22.00’da Da Vinci’de öğrenecek.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

‘Terzi’nin ikinci sezon tarihi açıklandı

Netflix, güçlü oyunculukları ve etkileyici hikayesi ile heyecanı dorukta bırakan Terzi’nin 2....

Disney+ Arayış’ın ilk tanıtımını yaptı

Disney+ orijinal yerli dizileriyle çok konuşulmaya devam ederken oyuncu kadrosu ve farklı...

Canan Ergüder ekranlara dönüyor

14 Şubat’ta Show TV’de seyircisiyle buluşacak, Ay Yapım imzalı ‘Aile’ dizisi zengin...

İyi Adamın 10 Günü, 10 Şubat’ta yayında

“İyi bir adam bile adaletin peşine düştüğü zaman kötü bir adama dönüşebilir.”...