Ana Sayfa Genel Karsan İspanya Pazarını Artık İlk Elden Yönetecek!
Genel

Karsan İspanya Pazarını Artık İlk Elden Yönetecek!

Paylaş
Karsan İspanya Pazarını Artık İlk Elden Yönetecek!
Karsan İspanya Pazarını Artık İlk Elden Yönetecek!
Paylaş

Karsan İspanya Pazarını Artık İlk Elden Yönetecek!.. İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen FIAA Uluslararası Otobüs Fuarı’nda kapsamlı bir katılımla yerini alan Karsan; hidrojen, elektrikli ve otonom araçlarıyla 3 farklı teknolojiyi birden katılımcıların beğenisine sunarak gövde gösterisi yaptı.

Avrupa pazar lideri e-JEST, dünyanın ilk ve tek açık trafikte yolcu taşıyan Seviye-4 otonom otobüsü Otonom e- ATAK ve çevreci vizyonu temsil eden e-ATA HYDROGEN modellerini fuarda sergileyen Karsan, elektrik, hidrojen ve otonom teknolojili mobilite çözümünü aynı çatı altında sunabilen tek marka olarak dikkat çekti.

Karsan, İspanya Pazarında Güçleniyor!

Karsan, İspanya’daki varlığını daha da güçlendirme yolunda önemli bir adım atarak E- buskar’ın tamamını satın almak üzere anlaştı. Karsan’ın İspanya’daki faaliyetlerini kendi iştiraki ile yürütme yönündeki bu stratejik kararı, markanın bu pazara verdiği önemi bir kez daha ortaya koyuyor. Yeni yapılanma stratejisi kapsamında güçlü bayi iş birlikleri ile de Madrid, Barselona ve Malaga’daki bölgesel ofisleri üzerinden ülkedeki operasyonlarını Kuzey İspanya, Endülüs, Katalonya ve Kanarya Adaları olmak üzere dört ana bölgeye ayırarak yönetmeyi planlıyor. Bu süreçte, 27 farklı servis noktası oluşturma hedefine yönelik görüşmeler sürdürülüyor. Geniş hizmet ağıyla İspanya genelinde müşterilerine kesintisiz ve yüksek standartta hizmet sunmayı amaçlayan Karsan, pazarın en güçlü oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

Karsan İspanya Pazarını Artık İlk Elden Yönetecek!

Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Deniz Çetin, İspanya pazarındaki hedeflerle ilgili olarak, “Hedefimiz, bu pazarda güçlenerek büyümek. Satış ve servis ağımızı genişleterek bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz,” dedi. Ayrıca, Karsan’ın müşteri odaklı yaklaşımını vurgulayan Çetin, “Müşterimizin yanında olmak bizim için en büyük öncelik. Almanya ve İtalya’da konumlanmış yedek parça depolarımız sayesinde Avrupa’nın dört bir yanına hızlı sevkiyat yapabiliyoruz. Ayrıca, uzaktan tespit ve destek uygulamamızla anlık müdahale sağlayarak sorunları hızla çözebiliyoruz” şeklinde ekledi.
Karsan’ın İspanya pazarındaki kararlı duruşu ve sürdürülebilir büyüme stratejisi, markayı bu pazarda öne çıkaran en önemli faktörlerden biri olarak dikkat çekiyor. Hem teknolojiye yaptığı yatırımlar hem de müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla Karsan, İspanya’da kalıcı bir başarıyı hedefliyor.

Paylaş
İlgili Haberler

UND Başkanı Şerafettin Aras: Sektör, Yine Atlas Lojistik Ödülleri 2024 İle Taçlanacak

Türkiye lojistik sektörünün hizmet ihracatına 10 milyar doların üzerinde katkı sağladığını belirten...

CEVA Almajdouie Logistics entegre lojistik çözümlerine ağırlık verecek

CEVA Logistics ve Suudi Arabistan’lı Almajdouie Logistics, CEVA Almajdouie Logistics adıyla yeni...

Supet ve Solution Filosunu Iveco S-Way İle Genişletti

Supet ve Solution filosunu Iveco S-Way ile genişletti… Lojistik sektöründe hizmet veren...

Günaydın Et, İlk Scania’larını Teslim Aldı

Günaydın Et, ilk Scania’larını teslim aldı. Scania, Günaydın Et’e 4 adet Scania...