Ana Sayfa HAFİF TİCARİ Karsan, Romanya’da pazar gücünü artırıyor!..
HAFİF TİCARİOTOBÜSŞirket Haberleri

Karsan, Romanya’da pazar gücünü artırıyor!..

Paylaşmak
Paylaşmak

Karsan, Romanya’nın Beclean kentinde gerçekleşen elektrikli minibüs ihalesini kazandı. Yakın zamanda Romanya’nın Suceava şehri için düzenlenen 10 adetlik elektrikli minibüs ihalesini de alan Karsan, son olarak Beclean kentinde hizmet vermek üzere 8 adet Jest Electric aracın teslim edilmesini kapsayan anlaşmayı imzaladı.

Kazandığı ihale doğrultusunda Jest Electric araçlarının yıl sonuna kadar kente teslimini sağlayacak olan Karsan, 2013’ten bu yana yer aldığı Romanya pazarındaki gücünü günden güne artırmaya devam ediyor.

Bu doğrultuda Karsan, bölge temsilcisi AAR (Anadolu Automobil Rom) firması aracılığıyla alınan ihale kapsamında, yıl sonuna kadar 8 adet Jest Electric aracını kente hizmet vermek üzere teslim edecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karsan Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu, “Romanya pazarındaki genişleme çalışmalarımız dahilinde, ülkenin farklı kentlerinden istikrarlı olarak siparişler almaya ve toplu taşıma ihalelerini kazanmaya devam ediyoruz. Suceava’daki 10 araçlık ihaleyi almamıza paralel bir zaman dilimi içerisinde, Beclean ihalesini de kazanarak ülkedeki elektrikli araç pazar payımızı artırdık. Bu başarımızda; Karsan’ın son teknolojiyle donatılan çevreci aracı Jest Electric ve Karsan güvencesiyle alınan hizmetten duyulan memnuniyet rol oynuyor” diye konuştu.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması

Otokar’dan Gürcistan’a Dev İhracat Anlaşması… Otokar, Batum ve Rustavi şehirlerine toplam 95...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Yenilenen Mercedes-Benz Sprinter FL, yeni okul dönemine hazır

Yenilenen Mercedes-Benz Sprinter FL, çoğunu standart olarak sunduğu ek güvenlik ve yardım...

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...