Ana Sayfa Şirket Haberleri Karayel Nakliyat 10 adet Volvo FH460 ile filosunu güçlendirdi
Şirket HaberleriTeslimat

Karayel Nakliyat 10 adet Volvo FH460 ile filosunu güçlendirdi

Paylaşmak
Karayel Nakliyat-Volvo
Paylaşmak

Temsa İş Makinaları, Karayel Nakliyat’a 10 adet Volvo FH460 HP 4X2 satışı gerçekleştirdi. Yakıt verimliliği, gücü ve sağlamlığı ile öne çıkan Volvo araçlarıyla Karayel Nakliyat’ın filosundaki araç sayısı 30’a ulaştı.

Kentsel ve endüstriyel tehlikeli & tehlikesiz atık taşımacılığı konusunda uzman Karayel Nakliyat, yüksek performansı, konforu ve yakıt verimliliği ile öne çıkan Volvo FH460 modelini tercih ederek filosunu güçlendirdi.

Volvo FH460’ın motorunda yeni VDS-4,5 motor yağı ve iç sürtünmeleri azaltan yeni piston yağ segmanı kullanılıyor. Bu özellikleri ile yeni emisyon standartları en iyi şekilde karşılanırken, aracın yakıt verimliliği de artıyor. Bunların yanı sıra I-Shift şanzıman, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyicisi (ACC), acil frenleme sistemi, önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, kör nokta uyarısı, şerit takip desteği ve şerit değiştirme desteği gibi güvenlik donanımları da Karayel Nakliyat’ın tehlikeli & tehlikesiz atık taşımacılığında ihtiyaç duyduğu güvenlik ve konfora dair tüm beklentilerini karşılıyor.

Araçların teslimat töreni, Karayel Nakliyat firma sahibi Erol Afacan ile iş ortağı Fatih Öztemel, Temsa iş Makinaları Volvo Trucks Ülke Satış Müdürü Utku Uzun, Temsa İş Makinaları Volvo Trucks Saha Satış Müdürü Turgay Demirbilek’in katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Karayel Nakliyat firma sahibi Erol Afacan, “Daha temiz bir dünya için çalışan bir firma olarak, Volvo Trucks’ın sürdürülebilirliğe ve çevreye duyduğu hassasiyetle ürettiği araçların emisyon standartlarına uygunluğu bizim için oldukça önemli. Bunun yanı sıra şoförlerimiz için sunduğu konfor ve güvenlik, sağladığı yakıt tasarrufu, motorunun uzun ömürlü ve sağlam olması da tercihimizde etkili oldu. Bu süreçte, Temsa İş Makinaları’nın çözüm ortağımız olarak her zaman yanımızda olması da bize güven verdi. Temsa İş Makinaları Volvo Trucks ailesiyle iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. 2020 yılında filomuza yapacağımız yatırım planımızda yeniden Volvo Trucks markasıyla ilerlemeyi düşünüyoruz.” dedi.

Paylaşmak

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu

Toyota’nın Avrupa’daki üretim tesislerinden biri olan ve üretiminin büyük bölümünü 150 ülkeye...

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24...

Karsan Otonom e-ATAK ile İsviçre de Sürücüsüz Toplu Ulaşıma Geçiyor!

İsviçre’nin Arbon tarihi şehir merkezi ile yeni yerleşim alanı Saurer Werk 2...