Ana Sayfa HAVAYOLU İGA İstanbul Havalimanı dünya havacılık sektörünü ağırlıyor
HAVAYOLU

İGA İstanbul Havalimanı dünya havacılık sektörünü ağırlıyor

Paylaşmak
İGA İstanbul Havalimanı dünya havacılık sektörünü ağırlıyor
İGA İstanbul Havalimanı dünya havacılık sektörünü ağırlıyor
Paylaşmak

İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile birlikte, küresel havacılık sektörünün en önemli etkinliklerinden biri kabul edilen 28. Routes World’e ev sahipliği yapıyor.

Sektörün önde gelen havalimanları ve havayollarından 3 binden fazla üst düzey yöneticinin katıldığı Routes World’de havacılığın küresel bağlamdaki geleceği tartışılıyor.

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İGA İstanbul Havalimanı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile birlikte, sivil havacılık dünyasının en prestijli etkinliği olarak kabul gören Routes World 2023’te, dünyanın önde gelen havayollarının başkanları dâhil olmak üzere binlerce yönetici, turizm delegesi ve havayolu tedarikçisini ağırlıyor. Yeni rota fırsatlarını keşfetmek için 10 binin üzerinde görüşmenin planlandığı etkinlik, Air France, easyJet, Delta Air Lines, Emirates, IndiGo, Japan Airlines, JetBlue Airways, Qantas, Turkish Airlines ve Wizz Air’in de aralarında bulunduğu havayolu şirketlerinin katılımıyla 15 – 17 Ekim tarihleri arasında İstanbul’da düzenleniyor.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Emirates’in Yenilenmiş İlk Boeing 777 Uçağı, Cenevre’ye Uçtu

Baştan sona kabin yenilemesi yapılan ilk Emirates Boeing 777 uçağı, EK 83...

TAV Havalimanları ilk altı ayda 46 milyon yolcuya hizmet verdi

TAV Havalimanları 2024’ün ilk yarısına ilişkin finansal ve operasyonel sonuçlarını açıkladı. Bu...

Hitit, Okyanus ötesinde büyümeye Sunrise Airways ile devam ediyor

Sunrise Airways’in yeni teknoloji partneri olan Hitit, tüm geçiş süreçleri sonrasında Haitili...

İGA İstanbul Havalimanı “Dünyanın En İyisi” seçildi

Uluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen...