Ana Sayfa GÜNCEL Hyundai Open Golf Turnuvası başlıyor
GÜNCEL

Hyundai Open Golf Turnuvası başlıyor

Paylaşmak
Paylaşmak

Hyundai, sanatsal ve sportif etkinliklerine destek olmaya devam ediyor. Kemer Golf Kulübü ile ortaklaşa düzenlenen turnuvaya 2021 yılından bu yana sponsor olan Hyundai Assan, bu yıl da etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunacak.

Hyundai Assan, 11-12 Mayıs tarihlerinde İstanbul, Kemer Golf Kulübü’nde düzenlenecek turnuvaya ismini verirken aynı zamanda katılım gösterecek sporcularla beraber heyecana ortak olacak. Hyundai Assan üst düzey yönetiminin de katılım göstereceği turnuvada toplam 200 oyuncu kıyasıya mücadele edecek.

Oldukça heyecanlı ve keyifli geçmesi beklenen Hyundai Open Golf Turnuvası, aynı zamanda sanat ve iş dünyasından ünlü isimleri de bir araya getirecek. Türkiye Golf Federasyonu’nun yönetiminde gerçekleştirilecek olan turnuvanın kupa törenine Hyundai Assan Başkanı Sangsu Kim, Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, Kemer Golf Kulübü yönetimi ve diğer üst düzey yöneticiler katılacak.

Hyundai Open Golf Turnuvası’nda IONIQ 5, IONIQ 6 ve KONA Elektrik modelleri, yarışma alanında sergilenecek. Dileyen ziyaretçiler, Hyundai’nin tamamen elektrikli modelleriyle test sürüşü de yapabilecek.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı… Helmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla...

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi

Veventures Bir Yılda İkinci Konteyner Gemisini Filoya Ekledi: Veventures Holding, deniz yolu...

AKO Jant’tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve...

Allison Transmission, IAA Transportation 2024’te…

Allison, Almanya Hannover’de düzenlenecek fuarda, farklı yakıt teknolojilerine uyumlu tahrik çözümlerinden Allison...