Ana Sayfa GÜNCEL Horoz Lojistik, “Kusursuz Müşteri Deneyimi” ödülünü kazandı
GÜNCELLOJİSTİK

Horoz Lojistik, “Kusursuz Müşteri Deneyimi” ödülünü kazandı

Paylaşmak
Paylaşmak

Horoz Lojistik, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve başarılı hizmet anlayışıyla Şikayetvar A.C.E. Ödülleri’nde üçüncü kez “Kusursuz Müşteri Deneyimi” ödülüne layık görüldü.

Her yıl düzenlenen ve Türkiye’nin müşteri memnuniyetini ölçen ilk ve tek platformu olan Şikayetvar tarafından organize edilen A.C.E. Ödülleri, 19 Şubat Pazartesi günü Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’da düzenlendi. Gecede, kusursuz müşteri deneyimi sunan markaların ödülleri takdim edildi ve davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Horoz Lojistik, müşteri memnuniyetine yönelik özverili çalışmaları ve etkili şikayet yönetimi pratiği ile bu yıl da öne çıktı. Şirketin, müşteri odaklı yaklaşımı ve sürekli iyileştirme çabaları, A.C.E. Ödülleri’nde bir kez daha takdir topladı. Şikayet verileri, pazar payları ve Şikayetvar tarafından uygulanan yıllık 1.5 milyonun üzerindeki anket sonuçlarına dayanarak yapılan Müşteri Deneyim Endeksi araştırmasında Horoz Lojistik, sektöründeki üstün performansıyla bu ödülü almaya hak kazandı.

Horoz Lojistik, A.C.E. Ödülleri’nde üst üste üçüncü kez “Kusursuz Müşteri Deneyimi” ödülünü kazanarak sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Şirket, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sektörde öncü konumunu sürdürmeye devam edecek.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

Talay Logistics, Lojistik Devi Hellmann Worldwide Logistics ile işbirliği yaptı

Talay Logistics, dünyanın en büyük lojistik şirketlerinden Hellmann Worldwide Logistics ile Avrupa-Türkiye...

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi

Solmaz’dan Çevre Dostu Filo Hamlesi… Entegre lojistik hizmetler sunan Solmaz, karbon ayak...

Sertrans Logistics’ten 2 Bin Kişilik İstihdam Hamlesi

Sertrans Logistics’ten 2 bin kişilik istihdam hamlesi… Sertrans Logistics, büyümesini sürdürürken, bir...

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...