Ana Sayfa GÜNCEL Honda, F1 tutkunları için e-GP turnuvası düzenliyor
GÜNCELSON DAKİKA

Honda, F1 tutkunları için e-GP turnuvası düzenliyor

Paylaşmak
Paylaşmak

11 Kasım tarihinde başlayacak olan ‘Hayallerinle Yarış Honda e-GP’de 20 sanal Formula 1 pilotu yarışacak. Yarış 4 hafta boyunca 4 farklı pistte Honda Türkiye’nin Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

Honda, Formula 1 Türkiye GP’sinin heyecanını artıracak dijital yarış turnuvası düzenliyor. Motorsport.com iş birliği ile düzenlenen ‘Hayallerinle Yarış Honda e-GP’de sanal Formula 1 yarışçıları derece almak için mücadele edecek.

Eleme yarışlarına katılan 400’ü aşkın kişi arasından seçilen en hızlı 20 isim sırası ile Avusturya, Bahreyn, İtalya ve Japonya pistlerinde yarışacak. Yarış severlerin Honda Türkiye Youtube kanalından takip edebileceği bu macera 11 Kasım 2020 tarihinde saat 21:00’de başlayacak. 4 hafta boyunca her Çarşamba günü aynı saatte düzenlenecek yarışı Serhan Acar ve Cem Bölükbaşı sunacak.

Son yarışı 02 Aralık 2020 tarihinde yapılacak turnuvayı kazanan en hızlı isim QRT-R Sparco yarış koltuğu, simülatörü, direksiyon ve pedal seti; 2’inci isim SteelSeries Apex 7 Türkçe RGB Red Switch mekanik oyuncu klavyesi; 3’üncü isim ise SteelSeries Arctis 1 kablolu oyuncu kulaklığı ödülüne sahip olacak.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda Taşımacılıktaki Yenilikçi Çözümlerini Tanıttı

Scania IAA Transportation 2024 Fuarı’nda şimdiye kadarki en kapsamlı, çeşitli ve kullanıcı...

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı

SunExpress’e Yeni Ticaret Direktörü Atandı… Helmut Wölfel, 16 Eylül 2024 tarihi itibarıyla...