Ana Sayfa Manşet Haber Gupse Kaplan Peugeot Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Oldu
Manşet HaberOTOMOTİV

Gupse Kaplan Peugeot Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Oldu

Paylaş
Peugeot Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Gupse Kaplan Oldu
Gupse Kaplan Peugeot Türkiye’nin Yeni Genel Müdürü Oldu
Paylaş

Peugeot Türkiye Genel Müdürlüğü koltuğuna Stellantis Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde (MEA) Peugeot Marka Bölge Müdürü olarak görev yapan Gupse Kaplan getirildi.

Peugeot Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Gupse Kaplan

2 Ekim 2024 tarihi itibarıyla yeni görevine başlayan Gülin Reyhanoğlu’ndan boşalan Peugeot Türkiye Genel Müdürlüğü koltuğuna Stellantis Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde (MEA) Peugeot Marka Bölge Müdürü olarak görev yapan Gupse Kaplan getirildi.

Gupse Kaplan Kimdir?

Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisadi ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’nde tamamladıktan sonra, Fransa Nice Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Bölümü’nde yüksek lisansını yapan Kaplan, 2007-2011 yılları arasında sırasıyla Subaru ve Citroën markalarında çalıştı. Renault markasında 2011’de Ürün Müdürü olarak göreve başlayan Kaplan, 2011-2017 yılları arasında Renault Mais bünyesinde Ticari Araç Ürün Müdürü, Binek Otomobil Ürün Müdürü ve Tedarik Zinciri Yöneticisi olarak görev aldı. Mayıs 2017 tarihinden itibaren Peugeot Türkiye’de Ürün ve Fiyatlandırma Müdürü olarak görev almaya başlayan Kaplan, Nisan 2020 itibarıyla kariyerine Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü olarak devam etti. Eylül 2023 itibarıyla Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde (MEA) Peugeot Marka Müdürü olarak atanan ve bu dönem boyunca önemli deneyimler elde eden Kaplan, Genel Müdür unvanıyla tekrar Peugeot Türkiye’ye geri dönmüş oldu

Paylaş
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

İlgili Haberler

Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de

Yenilenen Mercedes-Benz V-Serisi Türkiye’de… İki farklı donanım seviyesiyle sunulan yeni V-Serisi, dizel...

OSD verilerine göre Türkiye otomotiv üretimi yüzde 7 azaldı!

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) 2024 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin verileri...

Ekol Lojistik filosu yerli üretim Mercedes-Benz Actros L çekicilerle daha da güçlendi!

Ekol Lojistik filosu yerli üretim Mercedes-Benz Actros L ile daha da genişledi....

Otokar Sürdürülebilirlik Raporu’nu Yayınladı

Küresel ölçekteki konumunu her geçen gün daha da sağlamlaştıran Koç Topluluğu şirketlerinden...