Ana Sayfa Turkish Airlines Global hava kargo markası Turkish Cargo, ‘Yeni Evine’ hazırlanıyor
Turkish Airlines

Global hava kargo markası Turkish Cargo, ‘Yeni Evine’ hazırlanıyor

Paylaşmak
Paylaşmak

Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, İstanbul Havalimanı‘na taşınana kadar tüm kargo operasyonlarını aynı kalite ve özenle İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan devam edecektir. Yolcu uçaklarının İstanbul Havalimanı’na taşınması tamamlandığında yolcu seferleri üzerinden gerçekleştirilecek kargo taşımaları ise, İstanbul Havalimanı’ndan icra edilmeye devam edecektir.
Yeni havalimanının tamamlanmasıyla birlikte, 165.000 m2 kullanım alanına sahip Mega Hub’da, faliyetlerini sürdürecek olan Turkish Cargo, birinci faz inşaatın bitmesiyle yılda 2 milyon ton, ikinci faz inşaatın tamamlanmasıyla da yılda 4 milyon ton kapasiteli bir terminale sahip olacak.

Yapay zekanın operasyonel sürece entegre olduğu ilk milli hava kargo terminali

124 ülkede 300’den fazla destinasyona hizmet sağlayan global hava kargo markası, ürün grupları özelinde farklılaştırılmış hizmetler, çeşitlendirilmiş özel kargo alanları ile daha kaliteli ve yalın süreçler tasarlıyor. Yeni Mega Hub, kurulacak PCHS ve ASRS sistemleriyle yapay zekanın operasyonel sürece entegre olduğu ilk milli hava kargo terminali olacak.
Dünyada 85 direkt kargo destinayonuna ulaşan ve 2023 yılında 150 direkt kargo noktasına hizmet sağlamayı hedeflyen Turkish Cargo, yapılan yatırımlar ve gelişen filosuyla hava kargo sektörünün en büyük beş markasından biri olma yolunda, hedeflerine emin adımlarla yürüyor.

Paylaşmak

Çok Okunanlar

Transfer firması 7 24 MAN TGE’lerle ‘Yola Devam’ ediyor

Akdeniz ve Ege bölgelerinde hizmet veren sektörünün lider transfer firmalarından 7 24 Transfer, filosunu yeni TGE’lerle büyütmeye devam ediyor. 1995 yılında kurulan ve...

UND, Vize Engeline Karşı İmza Kampanyası Başlattı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND), Türk sürücülerine uygulanan Schengen vize engellerine dikkat çekmek ve bu sorunun çözülmesi için bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden...

İlgili Haberler

Türk Hava Yolları binalarında enerji tasarrufu

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları binalarında Schneider Electric EcoStruxure çözümleriyle yıllık %10...

Dünyanın en iyi 25 kargo operatörleri arasında TurkishCargo 8. sırada yer aldı

IATA‘nın en son Dünya Hava Taşımacılığı İstatistikleri raporuna göre, dünyanın en büyük...

THY’dan Almanya’ya gidecek yolculara önemli uyarı

Türk Hava Yolları Almanya’ya seyahat edecek yolculara son 48 saat içinde alınmış...

Turkish Cargo dünya devlerini geride bıraktı!

IATA’nın Dünya Hava Taşımacılığı İstatistikleri (WATS) raporuna göre, Türk Hava Yolları’nın Uluslararası...