Ana Sayfa HAFİF TİCARİ GAZelle NN Panel Van Türkiye’de satışa sunuldu
HAFİF TİCARİOTOMOTİV

GAZelle NN Panel Van Türkiye’de satışa sunuldu

Paylaş
GAZelle NN Panel Van 2
Paylaş

Rusya’nın en büyük endüstriyel grubu olan Basic Elements’in bir alt kuruluşu olan GAZ Grup, Türkiye’de GAZelle NN Panel Van satışına başladı. Araçlar 13,5m3 versiyonuyla GAZ Türkiye bayilerinde satışa sunuldu.

  • Haziran ayında tamamıyla yenilenerek GAZelle NN Kamyonet olarak satışa sunulan modelin 13,5m3 hacimli Panel Van versiyonu da Türkiye pazarına sunuldu.

Tekrar tasarlanan GAZelle NN yeni tasarım motor kaputu, çamurluk, yan dikiz aynaları, tampon, ön ızgara ve LED farlarla daha agresif ve şık bir profile büründü.

Performansı yükselen GAZelle NN’nin motoru daha da güçlendi, Cummins F2.8 motoruyla şimdi tam 170 HP gücünde. Dokunmatik tuşlara sahip ön konsolu, dijital ekranları ve hız sabitleme fonksiyonuyla çok daha teknolojik. Euro 6 emisyon sınıfına sahip olan motor 450 Nm torka sahip yeni 6 ileri vites joystick şanzıman ile sessiz ve konforlu bir sürüş vaad ediyor. Ayrıca sürücü tarafı hava yastığı, ön sis farları ve 270 derece açılır mıknatısla sabitlenen arka kapılar standart olarak sunuluyor.

GAZelle NN Panel Van
GAZelle NN Panel Van Türkiye'de satışa sunuldu 3

Gaz Türkiye Genel Müdürü Cengiz Yüksel GAZ’ın artık sadece fiyat avantajı ile değil geniş ürün gamı, tasarım, konfor, performans, kalite ve hizmet seviyesi ile de dikkatleri çekmeye başladığını, yeni GAZelle NN Panel Van’ın daha satışa sunulmadan beğeni kazanarak müşteriler tarafından ön sipariş verildiğini, Euro 6 emisyon sınıfına sahip ürün gamının Panel Van NN ile tamamlandığını ve yılın son 3 ayında artan talebe yetişebilmek için üretim adetlerini artıracaklarını ifade etti.

  • GAZelle NN Panel Van ve Kamyonetler Türkiye’de Sakarya’da üretiliyor.
Paylaş
İlgili Haberler

Fiat Grande Panda, ‘Yılın En İyi Şehir Otomobili’ Seçildi

Dergi ödül kriteri olarak Fiat Grande Panda’nın tarzını, hibrit ve elektrikli ürün...

IVECO S-WAY ile Taşımacılıkta Yeni Bir Çağ Başlatıyor!

Dizel, biyogaz ve elektrikli olmak üzere üç farklı versiyonuyla IVECO S-WAY, taşımacılıkta...

Tırsan Treyler Patent Tescili Şampiyonu!

TAYSAD Ödülleri En Çok Patent Tescili Alan Üyeler Kategorisi’nde Tırsan Treyler Patent...

Çetaş, merhum Tarık Taşar için iftar yemeği verdi

Ford Trucks’ın en önemli perakendecilerinden Çetaş, 6 ay önce vefat eden Yönetim...