Ana Sayfa Şirket Haberleri Fillo Lojistik’ten “Doğa Bizim Evimiz” projesi
Şirket Haberleri

Fillo Lojistik’ten “Doğa Bizim Evimiz” projesi

Paylaşmak
Fillo Lojistik'ten "Doğa Bizim Evimiz” projesi
Paylaşmak

Fillo Lojistik geliştirdiği sosyal sorumluluk kampanyası “Doğa Bizim Evimiz” projesi kapsamında Şile’deki Kumbaba Plajı’nı temizledi.

Fillo Lojistik Genel Müdürü Recep Demir’in de aralarında bulunduğu Fillo Lojistik çalışanlarının ve çevre gönüllülerinin katıldığı temizlik çalışmasında 20 poşetten fazla atık toplandı. Toplanan atıklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kıyı Temizliği birimi çalışanlarına teslim edildi.

Fillo Lojistik Genel Müdürü Recep Demir

“Dünyayı yaşanabilir bir şekilde bırakmalıyız”

Çevre kirliliğine dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirten Recep Demir, “Fillo Lojistik olarak, sorumluluğumuzun bilincindeyiz, çocuklarımıza dünyayı yaşanabilir bir şekilde bırakmalıyız. “Doğa Bizim Evimiz” diyerek çıktığımız bu yolda temizliğe kıyılarımızdan başladık. Çalışanlarımızın severek bu etkinliğe katıldıklarını görmek bizleri ayrıca mutlu etti. Biz gücümüzü iyilik için kullanıyoruz ve biliyoruz ki iyilik bulaşıcıdır umarız bugün bizimle olan çocuklarımız da çevre bilinci ile hareket ederler” dedi.

Fillo Lojistik Hakkında

1998’de kargo sektöründe faaliyet göstermeye başlayan şirket, 2003 yılında Aras Holding bünyesine katıldı. 2013 yılında ise yine Aras Holding bünyesinde bulunan Aras Logistics ile birleşerek FİLLO LOJİSTİK olarak yeniden yapılanmaya gitti.

Fillo Lojistik, 800 çalışanı, 3 Nakliye Ofisi, 27 Crossdock, günlük 7.000 teslimat noktası ve 8.000 m3‘lük parsiyel sevkiyat kapasitesi ile 81 ilde yaygın dağıtım ağına sahip, iş ortaklarına özel çözümler üreten lojistik firmasıdır.

Tekstil, hazır giyim, ayakkabı, medikal, otomotiv yedek parça, hızlı tüketim, mağazacılık, elektronik, promosyon vb. birçok sektörde faaliyet gösteren iş ortaklarına sunduğu yaratıcı çözümler ile rekabet üstünlüğü sağlayan Fillo Lojistik, hammadde tedariğinden ürün dağıtımına ve depo içi katma değerli hizmetlerinden ters lojistik hizmetlerine kadar tedarik zincirinin tüm aşamalarında iş ortaklarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Fillo Lojistik L1 yetki belgesine sahiptir.

Paylaşmak

Don't Miss

Hareket, 3,1 milyon euroluk projeyi 4 ayda tamamlayacak!

Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği, yenilenebilir enerji sektöründe hem yerel hem de uluslararası arenada güçlü bir oyuncu olarak kendini kanıtlamaya devam ediyor....

Otokar, Teknolojik Çözüm İhracatına Başladı

Otokar, araç ihracatındaki başarısını teknolojik çözüm ihracatıyla pekiştiriyor. Mayıs ayında düzenlenen Busworld Türkiye 2024 fuarında Bus Monitor adıyla geliştirdiği telematik çözümünü tanıtan şirket,...

İlgili Haberler

VIP taşımacılık firması EMİR Tur, MAN TGE ile hizmet kalitesini büyüttü

Ulusal ve uluslararası alanda başarıyla hizmet veren VIP taşımacılığın lider firması EMİR...

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni iletişim ajansı Arkhe İletişim oldu

Toyota’nın Avrupa’daki üretim tesislerinden biri olan ve üretiminin büyük bölümünü 150 ülkeye...

Karsan Otonom e-ATAK ile İsviçre de Sürücüsüz Toplu Ulaşıma Geçiyor!

İsviçre’nin Arbon tarihi şehir merkezi ile yeni yerleşim alanı Saurer Werk 2...

Tırsan’dan Nüans Global’a Tenteli Perdeli Multi Ride teslimatı

Tırsan, büyümesini kararlılık ve başarıyla sürdüren, sektörün en dinamik şirketlerinden Nüans Global’e...