Ana Sayfa FUARLAR Eurasia Rail Fuarı 54 ülkeden 7.697 ziyaretçiyi ağırladı
FUARLARDEMİRYOLUGÜNCELSON DAKİKA

Eurasia Rail Fuarı 54 ülkeden 7.697 ziyaretçiyi ağırladı

Paylaşmak
Eurasia Rail Fuarı
Paylaşmak

Demiryolu ve hafif raylı sistemler fuarı Eurasia Rail bu yıl TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi İstanbul’da gerçekleşti. Fuar 16 ülkeden gelen yüzlerce katılımcıyı, binlerce yerli ve yabancı ziyaretçi ile buluşturarak toplamda 54 ülkeden 7.697 ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Hyve Group bünyesinde organize edilen “9. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı – Eurasia Rail” bu yıl 25-27 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar & Kongre Merkezi İstanbul’da düzenlendi. Demiryolu sektöründe yaşanan en güncel gelişmelerin değerlendirildiği ve karar vericilerin bir araya geldiği fuarda sektörün nabzı tutuldu.

Eurasia Rail Fuarı

Sektör öncüleri ve yabancı ziyaretçiler bir araya geldi

Aselsan, Alstom, Bozankaya, Durmazlar, TÜBİTAK, Bayer, Elsitel, TCDD, TCDD Taşımacılık, TCDD Teknik, Türasaş, Ulaştırma Bakanlığı, UHDGM, Kardemir, Cummins, Uşaklıgil, Elektra Elektronik, On Elektronik, Cryocan, Dirinler, Balkantel, Koluman, Plasser Theurer, Zf Türkiye, Yapı Merkezi İdis, The Greenbrıer Companıes, Cenzin Sp Z.O.O., Armco, Fmc Hıdrolık, Aspilsan, Lınsınger, Tms Tren Bakım Onarım, Nova Power Solutıons, Knorr Bremse, Tsı Seats, Medel Mühendislik, Ingeteam, Mesa Makine ve Viacon gibi 16 ülkenin katılımcı olarak yer aldığı, sektörün yerli ve yabancı önde gelen markalarının yer aldığı fuarda, firmalar öne çıkan ürün ve ürün gruplarını tanıtma fırsatı yakaladı.

Ayrıca fuar kapsamında organize edilen Alım Heyeti Programı kapsamında katılımcı ve ziyaretçiler, 29 ülkeden gelen 178 yerli ve yabancı davetli satın almacı ile yeni iş birliklerine imza atma şansı elde ederken, fuar boyunca işlenen birbirinden farklı konferans konularıyla sektör hakkında bilgi sahibi oldular.

Üç gün süren fuarda eş zamanlı olarak gerçekleşen etkinlik programında; konferanslar, yuvarlak masa buluşmaları, mega proje sunumları ve atölyeler ile raylı sistemlerdeki teknolojik gelişmeler, altyapı yatırımları, yolcu deneyimi ve güvenlik gibi sektörde öne çıkan konular ele alındı. Uzman görüşleri, örnek vaka çalışmaları ve sektördeki son gelişmeleri içeren etkinlikler, raylı sistemler sektörünün üst düzey karar vericilerini, departman direktörlerini ve teknoloji uzmanlarını bir araya getirdi.

Paylaşmak
Yazan
A. Kurtay -

Gazeteciliğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Türk Haberler Ajansı, Anadolu Ajansı, Günaydın, Saklambaç, Milliyet ve Cosmopolitan'da çalıştı. Sport, Oto Aktüel, Motosiklet Dünyası, Oto Life, Oto Aktüel Haber, Europe News dergilerininde Kurucu Editör olarak çalıştı. Halen otoaktuel.com.tr, kamyonhaber.com, gazetelojistik.com ve turkishtradenews.com yayınlarının editörü.

Çok Okunanlar

Logistech Fuarı 11 Eylül’de İzmir’de kapılarını açıyor!

Akdeniz’in en büyük lojistik buluşma noktası niteliğindeki Logistech Fuarı 11 Eylül’de Fuar İzmir’de açılacak. İZFAŞ tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenecek Logistech –...

İstanbul’a 2 bin 500 yeni taksi geliyor

İstanbul’da yapılan UKOME toplantısıyla taksi sorununun çözülmesi adına önemli bir adım atıldı. Toplantıda yeni taksi sistemi ve taksi sayısının artırılmasına yönelik teklif oy...

İlgili Haberler

KRONE Smart Asistan’a 2025 Uluslararası Treyler Ödülü

KRONE Smart Asistan 2025 Uluslararası Treyler Ödülünün sahibi oldu. Uluslararası uzmanlardan oluşan...

TEMSA’ya yeni ufuklar kazandıracak 90 Milyon Euro Kredi

2020-2023 döneminde gelirlerini TL bazında yüzde 1.090, dolar bazında ise yüzde 252...

HABAŞ Otomotiv, IAA 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!

HABAŞ Otomotiv, IAA Transportation 2024’te Yerli Kamyon ve Otobüslerini Sergiledi!, Türk Mühendisliğiyle...

Lima Logistics’ten İzmir Logistech 2024 Fuarı Çıkarması!

Lima Logistics, İzmir Logistech 2024 Fuarı’nda sunduğu lojistik çözümleri ve müşteri yüküne...